Izvor: Večernje novosti arhiva vesti 31.05.2016

Sačuvaćemo naš narod

Večernje novosti 31.05.2016
Dodik i Ivanić u Beogradu, srpski državni vrh poručio. Srpska može da nestane, upozorio predsednik RS. SRBIJA želi najbliže odnose sa BiH, ali ne može i nikada neće ostaviti na cedilu srpski narod u toj zemlji - ključna je poruka koju je srpski… »

Kiša kida živce u Parizu: Novakov meč ponovo odložen

Večernje novosti 31.05.2016
Kiša odložila mečeve. Sajt Rolan Garosa u jednom trenutku objavio da je Agut pobedio. Endi gledao deo meča. OD STALNOG DOPISNIKA: PARIZ LOŠE vreme danas je Novaku Đokoviću (1) bilo najveći protivnik u teniskom maratonu s bezbroj odlaganja protiv… »

Srpska roba za 180 miliona kupaca! (video)

Večernje novosti 31.05.2016
Evroazijska unija počela pregovore o trgovinskom režimu sa Srbijom. Bescarinski sistem za domaće proizvode biće proširen sa Rusije, Belorusije, Kazahstana na Jermeniju i Kirgistan unije i ove balkanske zemlje. SAVET Evroazijske ekonomske unije (EAEU)… »

Stopa nezaposlenosti u Srbiji 19 odsto, najveća u beogradskom regionu

Večernje novosti 31.05.2016
Stopa nezaposlenosti u Srbiji za stanovništvo starosti 15 i više godina je 19 odsto i to 18,5 odsto za muško i 19,6 odsto za žensko stanovništvo. BEOGRAD - Stopa nezaposlenosti u Srbiji za stanovništvo starosti 15 i više godina je 19 odsto i to… »

Osam policajaca palo zbog mita

Večernje novosti 31.05.2016
Akcija sektora unutrašnje kontrole MUP u saradnji sa višim javnim tužilaštvom u Subotici. PRIPADNICI Sektora unutrašnje kontrole (SUK) MUP, u saradnji s Višim javnim tužilaštvom u Subotici, uhapsili su osmoricu policajaca iz Malog Iđoša, od… »

Fmp posle drame pobedio Partizan i produžio seriju

Večernje novosti 30.05.2016
Dobrić i Čović najzaslužniji za trijumf svog tima i činjenicu da će se igrati treći meč u polufinalnoj seriji domaćeg šampionata (79:74). Crvena zvezda još uvek ne zna ime rivala u finalu domaćeg šampionata. FMP je u Železniku iznenadio… »

Žale se i Milićev i tužilaštvo

Večernje novosti 31.05.2016
U Apelacionom sudu danas će na sednici Veća biti razmatrane žalbe na presudu Trećeg osnovnog suda kojom je Marko Milićev osuđen na četiri i po godine zatvora. U Apelacionom sudu danas će na sednici Veća biti razmatrane žalbe na presudu Trećeg… »

Azar predvodi Belgiju na ep

Večernje novosti 31.05.2016
Vilmots pozvao Kurtou, Minjolea, Vermalena, Felainija, De Brujnea, Lukakua, Bentekea, Origija, Karaska... Selektor fudbalske reprezentacije Belgije Mark Vilmots objavio je danas spisak od 23 igrača za Evropsko prvenstvo, a ekipu će u Francuskoj… »

"Novosti" saznaju Još 220 lekova o trošku države

Večernje novosti 31.05.2016
RFZO predložio dopunu pozitivne liste medikamenata. Novi preparati za lečenje angine pektoris i hematoloških oboljenja. Antibiotici do 18. godine bez doplate. NA listi lekova koji se izdaju o trošku osiguranja, ukoliko Ministarstvo zdravlja i Vlada… »

U Srbiji narednih dana pljuskovi i grmljavina, moguće nepogode

Večernje novosti 31.05.2016
U Srbiji će u sredu biti promenljivo oblačno i nestabilno, s lokalnim pljuskovima i grmljavinom, uglavnom posle podne i uveče. BEOGRAD - U Srbiji će sutra biti promenljivo oblačno i nestabilno, s lokalnim pljuskovima i grmljavinom, uglavnom posle… »