Izvor: Večernje novosti/Balkan arhiva vesti 31.05.2016

Poslanik pozvao Mila na dvoboj!

Večernje novosti 31.05.2016
"Premijerski sat" u utorak obeležile jake reči, tenzije i revolt opozicionog DF. Šabović (SDP) ostao bez odgovora o "slučaju Marović" JANKO Vučinić, poslanik Demokratskog fronta, pozvao je u utorak u Skupštinskom zdanju na dvoboj Mila… »

Članstvo u NATO podržava 46,6 odsto Crnogoraca

Večernje novosti 31.05.2016
Podrška javnosti članstvu Crne Gore u NATO ustalila se na iznad 45 odsto, pokazalo je danas objavljeno istraživanje agencije "Damar" Podrška javnosti članstvu Crne Gore u NATO ustalila se na iznad 45 odsto, pokazalo je danas objavljeno istraživanje… »

Cg: Krivična komandantu SAJ

Večernje novosti 31.05.2016
Crnogorski zaštitnik ljudskih prava Šućko Baković podneo krivičnu prijavu protiv Radosava Lješkovića zbog sumnje da je zloupotrebio službeni položaj posle protesta Demokratskog fronta oktobra 2015. PODGORICA - Crnogorski zaštitnik ljudskih prava… »

Suze radosnice posle 6 decenija

Večernje novosti 31.05.2016
Maturanti Više realne gimnazije 1951/'52. proslavili jubilej. Na proslavi i profesorka Mileva Tapušković (89). Proredile su se klupe učionice (danas biblioteke) u dvorcu kralja Nikole u Nikšiću, ispod čijeg krova je nekada odzvanjao žagor dece… »

Komentar: Blajburg

Večernje novosti 31.05.2016
Bošnjaci i Hrvati su sistematski proterani iz Republike Srpske, a "paradržava" je u ratu srušila 16 džamija. Ako to nije Blajburg, nađite drugi naziv, ali je u pitanju etničko čišćenje. BOŠNjACI i Hrvati su sistematski proterani iz Republike… »

"Slomljena srca" Ulica Dujke Komljenovića rekorder po broju razvedenih muškaraca- čak 37!

Večernje novosti 31.05.2016
Postoje mesta sa velikim brojem neženja, sa porodicama koje broje najmanje desetak članova, ali ima i onih neobičnih kao što je deo Rebrovca gde samo u jednoj ulici živi neverovatan broj razvedenih muškaraca. BANjALUKA - Postoje mesta sa velikim… »

U razredu jedan đak

Večernje novosti 31.05.2016
Iz godine u godinu sve manje prvačića upisuje se u Modričke osnovne škole. Seoske klupe prazne, ali i 30 učenika manje u gradskoj OŠ "Sveti Sava" U PRVE razrede osnovnih škola na području Modriče iz godine u godinu upisuje se sve manje… »

Špijune na videlo!

Večernje novosti 31.05.2016
Mogu li kadrovi opozicije u novoj vladi da razotkriju tajne dosijee. Velika očekivanja od Gojka Pejovića, mogućeg generalnog inspektora ANB. SEDAM decenija Crnogorci čekaju na otvaranje "crne kutije" tajni, koje u svojim fiokama kriju OZNA, UDBA, DB i… »

Tači traži arbitražu za granicu sa Crnom Gorom?

Večernje novosti 31.05.2016
Demokratska partija Kosova spremna da ponovo otvori pitanje granice sa Crnom Gorom. MUP nema nikakvih saznanja o preispitivanju međe sa Kosovom. Pitanje razgraničenja Kosova i Crne Gore po svoj prilici imaće i "drugo poluvreme", jer pritisci opozicije… »

Ivanić: Bakir vratio ratnu retoriku

Večernje novosti 31.05.2016
Srpski član predsedništva BiH Mladen Ivanić o Izetbegovićevim poslednjim izjavama, preglašavanju srpskih predstavnika u parlamentu BiH, etiketi izdajnika. NA političku scenu BiH vraćaju se teme s početka devedesetih, ratna retorika koju… »