Izvor: Večernje novosti/Zabava arhiva vesti 31.05.2016

Beda "rađa" rijaliti

Večernje novosti 31.05.2016
"Problemi koji smetaju meni" podnaslov je večerašnje emisije "Dokument" (22.40, RTV 1), autorke i voditeljke Eržike Pap Reljin. "PROBLEMI koji smetaju meni" podnaslov je večerašnje emisije "Dokument" (22.40, RTV 1), autorke i voditeljke Eržike Pap… »

Bogataši žele lepotice

Večernje novosti 31.05.2016
Da je lepota u oku posmatrača, već znamo, ali da je to oko vrlo kritično ako pripada bogatašu, otkrili su nam kineski istraživači. Da je lepota u oku posmatrača, već znamo, ali da je to oko vrlo kritično ako pripada bogatašu, otkrili su nam… »

Zvezda za Emira Kusturicu

Večernje novosti 31.05.2016
Reditelj Emir Kustirica dobio je gran-pri i svoju zvezdu u "Aleji zvezda" na 8. festivalu filma i televizijskog programa "Od sveg srca" u Uljanovsku, u Rusiji. REDITELj Emir Kustirica dobio je gran-pri i svoju zvezdu u "Aleji zvezda" na 8. festivalu filma… »

7 vežbi za 7 tegoba

Večernje novosti 31.05.2016
Redovna fizička aktivnost može da pomogne u prevenciji i lečenju mnogih zdravstvenih problema. OSIM viška kilograma vežbanjem se mogu regulisati i brojne zdravstvene tegobe. Bol u leđima, anksioznost, naleti vrućine, za sve postoji lek u vežbanju… »

Manu Čao na "Lejk festu"

Večernje novosti 31.05.2016
Glavna zvezda šestog "Lejk festa", koji će od 11. do 14. avgusta biti održan među topolama na obali Krupačkog jezera kod Nikšića u Crnoj Gori, biće Manu Čao i njegov bend "La ventura" GLAVNA zvezda šestog "Lejk festa", koji će od 11. do 14… »

Na Floridi snimili ogromnog aligatora (video)

Večernje novosti 31.05.2016
Odmah da vam kažemo nije nikakava montaža a nije ni pobegao iz parka doba jure! Aligator kojeg ćete videti na snimku ispod zaista postoji njegova veličina je ogromna i gotovo za nepoverovati. Džinovskog aligatora mobilnim telefonom zabeležio… »

Kako se bez hemije braniti od letnjih insekata: Kantarion rasteruje komarce

Večernje novosti 31.05.2016
Kao glavom bez obzira komarci beže od paradajza. Kantarion je takođe veoma efikasan u borbi protiv dosadnih insekata. SETITE se koliko su vam puta komarci dosadnim zujanjem remetili san ili boravak u prirodi. Ta mala dosadna stvorenja ne moraju da vam… »

Veličanstveni život i tragična smrt Davora Dujmovića

Večernje novosti 31.05.2016
Davora Dujmovića najviše pamtimo po ulozi Perhana u filmu “Dom za vešanje”, ali i po ulogama u “Top listi nadrealista”. Danas se obeležava 17 godina od njegove smrti. Davora Dujmovića najviše pamtimo po ulozi Perhana u filmu “Dom za… »

Proleće u dukserici

Večernje novosti 31.05.2016
Dobra vest za dame koje vole ležerniji stil odevanja: udobne, pamučne dukserice, nekada zaštitni znak muške sportske elegancije, osvojile su i ženske modne kolekcije za sezonu proleće-leto 2016. Dobra vest za dame koje vole ležerniji stil odevanja… »

Kad ima volje, ima i spasa: Izvlačenje zaglavljenog slona iz šahta na Šri Lanki (video)

Večernje novosti 31.05.2016
Mladunče slona upalo je u slivnik pored puta u lučkom gradu Hambantota na Šri Lanki. Pogledajte snimak operacije spasavanja u kojoj su učestvovali meštani i aktivisti za zaštitu prava životinja. Mladunče slona upalo je u slivnik pored puta u… »