Izvor: Vesti online/Politika arhiva vesti 31.05.2016

"Danas ruše Dodika, sutra će Vučića"

Vesti online 31.05.2016
Destabilizacija Balkana je očigledan proces, a region je izložen raznim vrstama mirnodopske agresije. Cilj toga je da bi se u Republici Srpskoj i Makedoniji, a, na kraju, moguće i u Srbiji doveli na vlast oni koji su po volji Zapada, ocenjeno je na… »

"Ništa od ZSO dok Beograd ne rasformira paralelne strukture na Kosovu"

Vesti online 31.05.2016
Kosovska ministarka za dijalog sa Beogradom Edita Tahiri izjavila je da dijaloga Beograda i Prištine nije u ćorsokaku, ali je još jednom ponovila da sprovođenje sporazuma o Zajednici srpskih opština (ZSO) neće početi bez rasformiranja srpskih… »

"Hrvatska opstruiše sve razgovore"

Vesti online 31.05.2016
"Hrtvatska godinama opstruira razgovore o otvorenim bilateralnim pitanjima i Zagreb traži da se ti razgovori podignu na politički nivo" izjavio je u utorak ministar spoljnih poslova u tehničkoj vladi Ivica Dačić. Dačić za "Danas" kaže da su… »

Vučićevi gase Oliverovu stranku

Vesti online 31.05.2016
Dojučerašnje stranačke kolege smenile su predsednicu Skupštine opštine Severna Kosovska Mitrovica Kseniju Božović. Umesto nje, izglasan je Dejan Gurešić koji se deklarisao kao samostalni odbornik. Priprema za smenu Božovićeve, koja je članica… »

Radulović ljut na američkog ambasadora zbog podrške Vučiću

Vesti online 31.05.2016
Američki ambasador Kajl Skot nedavno je lidera pokreta Dosta je bilo Sašu Radulovića pitao da li je spreman da podrži novu vladu, saznaje "Blic". Kako navodi izvor Blica, do sastanka je došlo na inicijativu Skota, koji je sa Radulovićem popričao u… »