Izvor: Vrele gume arhiva vesti 31.05.2016

VW razmatra još jednu platformu za električne modele

Vrele gume 31.05.2016
Volkswagen grupa radi na potpuno novoj platformi po imenom „MEB“ , koja će poslužiti kao osnova za čitav niz modela, od Pola do Passata. U zavisnosti od modela, autonomija će varirati od 250 do 500 kilometara, a jedan od prvih primeraka koji će… »

Tesla otvara "Gigafabriku" baterija 29. jula

Vrele gume 31.05.2016
Ogromna Teslina fabrika baterija je udaljena manje od dva meseca od svečanog otvaranja. Objekat je bio završen tek 14 odsto na početku ovog meseca, sudeći po izveštaju Bloomberga. Ipak, najave putem elektronske pošte, poslate kupcima koji su dobili… »

MaxBet sistem punionica

Vrele gume 31.05.2016
Dok nadležni uglavnom sležu ramenima po pitanju "elektrifikacije" najvažnijih putnih koridora u Srbiji, prvi sistem EV punionica je zaživeo. Kompanija MaxBet, koja na teritoriji Srbije poseduje više od 180 ugostiteljsko-poslovnih objekata, izašla je… »

Red Bull je doveo Maksa Ferštapena, ali je izgleda zaboravio da u timu ima jednog od najboljih vozača u F1

Vrele gume 31.05.2016
Umesto da leti na krilima slave, Red Bull se spotakao , pa sada ćuti... verovatno od sramote. „Zadržite reči za sebe, ništa što bi mogli da mi kažete ne bi ništa napravilo boljim, tako da zadržite priču za sebe“, rekao je Danijel Rikijardo… »

McLaren "ne skače od sreće" zbog rezultata na VN Monaka

Vrele gume 31.05.2016
Šef McLarena, Erik Bulije, kaže da peto mesto Fernanda Alonsa u Monaku ne može da sakrije činjenicu da je tim još uvek daleko od vodećih. McLaren je uspeo drugi put ove sezone da sa oba vozača uđe u poene (Dženson Baton je bio deveti). Bulije… »

BMW serije 7 Celebration Edition Individual i BMW i8 Celebration Edition (galerija)

Vrele gume 31.05.2016
U Japanu definitivno obožavaju BMW . Dokaz za to je predstavljanje modela vezanih za zemlju „izlazećeg sunca“ u ime proslave stogodišnjice marke. Nakon M6 Celebration Edition Competitiona, sada je tu još jedan model za Japan. Reč je o luksuzu… »

Alfa Romeo F1 bolid zatvorenog kokpita

Vrele gume 31.05.2016
Autor je Olkaj Tunkaj Karabulut. Reč je o renderima hipotetičkog „AW30“ koji pripada „Alfa Romeo Grand Prix Engineeringu“. Vizija poseduje zatvoren kokpit, što je još jedna stavka o kojoj se intenzivno priča poslednjih meseci. Mada je ovo… »

MINI Clubman

Vrele gume 31.05.2016
Uvek se sve vrti oko tih nekoliko dodatnih centimetara. Mnogi koji nisu toliko u temi, a ipak vole automobile, često su zbunjeni varijetetima nekog brenda. MINI nije izuzetak. Prati trend koji neke od kupaca upućuje na trošenje veće količine vremena… »