Vojvodina arhiva vesti 31.05.2016

Građevinski materijal za deset porodica

Subotica.com 31.05.2016
Član Gradskog veća zadužen za oblast socijalne zaštite, Milimir Vujadinović uručio je građevinski materijal porodici Josipović iz Budvanske ulice, koja je sa još devet porodica to pravo ostvarila u okviru prošlogodišnjeg Javnog poziva za… »

Zgrada škole čije su stanje stručnjaci ocenili kao dobro, počela da se obrušava

Blic 31.05.2016
Deo fasade pri krovu zgrade Muzičke škole “Josif Marinković” u Zrenjaninu obrušio se jutros, a povređenih nema. Direktorka škole Danijela Derikrava kazala je da su zaposleni u toj ustanovi, kada su jutros došli na posao, videli da je deo grede… »

Osam policajaca uhapšeno zbog mita

RTV 31.05.2016
SUBOTICA - Pripadnici Sektora unutrašnje kontrole Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Subotici, uhapsili su osam policajaca iz Malog Iđoša, od kojih su petorica osumnjičeni za primanje mita, a trojica za… »

Pazarićemo knjige kod čika Jove

Dnevnik 31.05.2016
Knjižara „Delfi“ u Ulici Zmaj Jovinoj 12, od nosi ime našeg velikog pisca Jovana Jovanovića Zmaja. To je urađeno u. okviru projekta izdavačke kuća „Laguna” i knjižarskog lanca „Delfi” da se knjižarama daju imena važnih srpskih pisaca… »

NS: Prijem za rukometaše Vojvodine

RTV 31.05.2016
NOVI SAD - Novi, stari šampioni Srbije u rukometu, igrači, stručni štab i rukovodstvo Vojvodine, tradicionalno su nakon osvajanja trofeja bili gosti kod gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića. Kraj maja i početak juna već četiri godine je… »

Drogira se svaki deseti učenik srednje škole: Alarmantni podaci Instituta za javno zdravlje Vojvodine

Telegraf 31.05.2016
Narkotike konzumira 11 odsto mladića i sedam odsto devojaka. Svaki deseti srednjoškolac koristi marihuanu, sedative, LSD i ekstazi, pokazuju podaci Instituta za javno zdravlje Vojvodine. Rezultati istraživanja objavljeni u publikaciji “Zdravstveni… »

Novi Sad ove godine dobija novog gradonačelnika?

Radio 021 31.05.2016
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević mogao bi nakon izbora za potpredsednika SNS-a da prepusti ovu poziciju nekom od stranačkih kolega. Tako bar tvrdi njegov stranački kolega i novi potpredsednik SNS-a Milenko Jovanov. On je izjavio "da je… »

Spens i Karađorđe sutra ostaju bez tople vode

Moj Novi Sad 31.05.2016
U sredu, 1. Juna od 7 sati, zbog radova na delu vrelovodne mreže, biće prekinuta isporuka toplotne energije za pripremu tople potrošne vode za objekat JP „Sportski i poslovni centar Vojvodina“ i stadion „Karađorđe“. Normalizacija u isporuci… »

Dvojac napustio Vojvodinu

Moj Novi Sad 31.05.2016
Dosadašnji fudbaleri Vojvodine Radovan Pankov i Danilo Sekulić napustili su novosadski klub i karijere će nastaviti u Uralu iz Jekaterinburga, odnosno mađarskom Debrecinu. Pankov je, kako je danas objavljeno na sajtu Vojvodine, sa osmoplasiranim timom… »

Nova pobeda Srbije, savladan i Izrael

RTV 31.05.2016
NOVI SAD - Fudbalska reprezentacija Srbije dobila je i drugu utakmicu od kada je preuzeo selektor Slavoljub Muslin, pošto je danas u Novom Sadu pobedila Izrael sa 3:1 u prijateljskom susretu. Strelci za Srbiju bili su kapiten Branislav Ivanović u 33… »