Arhiva vesti 15.06.2016

Umro na sceni: Glumac Milorad Mandić Manda preminuo tokom predstave

Blic 15.06.2016
Poznati glumac Milorad Mandić Manda preminuo je juče popodne na bini usred premijere dečije predstave “Petar Pan” u UK “Vuk Karadžić”. - Predstava je počela normalno i sve je bilo u redu prvih 15 minuta, a onda je na scenu izašao Manda u… »

Jokić: Želim da ostvarimo nešto veliko sa reprezentacijom

Dnevnik 15.06.2016
Srpski košarkški reprezentativac Nikola Jokić rekao je danas da ima veliku želju da ponovi partije iz Denvera i doprinese igri nacionalnog tima. "Od prvog trenutka kad sam ušao u hotel osetio sam pozitivnu energiju. Momci su veoma pozitivni, tako da… »

Rezultati testa iz maternjeg jezika

RTS 15.06.2016
Polaganje završnog ispita iz srpskog, odnosno maternjeg jezika, uspešno je okončano i bez problema, saopšteno je iz Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. Osmaci sutra polažu matematiku, a u petak kombinovani test iz fizike, hemije… »

Oštar protest zbog Stepinca

Večernje novosti 15.06.2016
Ambasador Srbije u Briselu uručio notu predsedniku Evropskog parlamenta. Dačić: Neshvatljivo da se u centru EU otvaraju izložbe takvom čoveku. ZBOG izložbe i konferencije "Hrvatski svetac kardinal Stepinac" u Evropskom parlamentu, Srbija je danas… »

Otpuštanja u Fijatu - katastrofa za Kragujevac!

Mondo 15.06.2016
Gradonačelnik Kragujevca Radomir Nikolić je novinarima rekao da je vesti iz Fijata najgora koju je čuo za godinu i po dana koliko je na toj funkciji. Vlada sve učinila da Fijat može dobro radi, kaže potpredsednica Mihajlović. Foto… »

Mihajlović: Iz Železnica će morati da ide između 2.500 i 3.000 ljudi

Blic 15.06.2016
Broj viška zaposlenih u Železnicama Srbije prema sistematizaciji tog preduzeća kreće se između 2.500 i 3.000 ljudi, pregovori sa sindikatima su u toku, a načelni rok koji još nije definitivan za završetak tog posla, trebalo da bude do kraja… »

"Ludi" Islanđani – najbrži, naglasniji, najpožrtvovaniji

B92 15.06.2016
Reprezentativci Islanda dugo će pamtiti duel s Portugalom na Evropskom prvenstvu, koja je za tu zemlju bila istorijska i koju su fudbaleri dugo čekali. Island je u utorak uveče zabeležio istorijski bod na Evropskom prvenstvu, pošto je igrao 1:1 s… »

Orlando: Više nema sumnje da je dečak nastradao

Politika 15.06.2016
ORLANDO – Više „nema sumnje” u to da je dvogodišnji dečak kojeg je odvukao aligator u odmaralištu Dizni u Floridi nastradao i nije više živ, saopštio je danas lokalni šerif Džeri Demings. Demings, šerif okruga Orindž, to je saopštio na… »

Karamarko bio u sukobu interesa: Hrvatska odlučila, u toku dana se očekuje njegova ostavka zbog afere

Telegraf 15.06.2016
- Funkcioner se nalazi u situaciji mogućeg sukoba interesa koji još nije sam po sebi realizovan - rekao je jedan član Komisije za odlučivanje o sukobu interesa. Komisija za odlučivanje o sukobu interesa je na javnoj sednici odlučila da prvi… »

Hrvatski huligani planiraju prekid utakmice sa Češkom?

Vesti online 15.06.2016
Hrvatski huligani planiraju da izazove nerede na stadionu u Sent Etjenu i prekine utakmicu protiv Češke u drugom kolu D grupe Evropskog prvenstva u Francuskoj. Predstavnik zvanične navijačke grupe reprezentacije Hrvatske "Uvijek vjerni" Kruno Grlević… »