Beograd arhiva vesti 21.06.2016

Saniran kvar u proizvodnom pogonu „Makiš” Beoinfo

Studio B 21.06.2016
Kvar na proizvodnom pogonu vode u Makišu saniran je nešto posle 15 časova i potpuna stabilizacija snebdevanja vodom očekuje se do 23 časa, rekao je danas gradski menadžer Goran Vesić. – Zahvaljujući brzoj reakciji ekipa JKP „Beogradski vodovod… »

Vesić: Rebalans budžeta zbog povećanja prihoda

Politika 21.06.2016
Gradski menadžer Goran Vesić kaže da će se na dnevnom redu Skupštine grada sutra naći rebalans budžeta, jer su od početka godine povećani prihodi u gradu za devet milijardi dinara. U planu je, kako je precizirao, da se ove godine gradskim… »

Video: Pijavica u Pančevu

Večernje novosti 20.06.2016
Građani su snimili pijavicu koja se usred olujne kiše praćene gradom formirala iznad grada. Jako nevreme zahvatilo je u ponedeljak uveče i Pančevo. Grad veličine teniske loptice naneo je veliku štetu – brojni krovovi i šoferšajbne na… »

Teška noć: Sedam osoba povređeno u udesima

Blic 21.06.2016
U četiri saobraćajne nezgode u Beogradu noćas lakše je povređeno sedam osoba, rečeno je jutros u Hitnoj pomoći. - U udesu koji se u 5.20 sati dogodio na autoputu u smeru ka Šidu kada je automobil sleteo sa puta lakše je povređena jedna žena… »

Zatvaraju ulice zbog ugradnje brojača saobraćaja

Blic 21.06.2016
Zbog ugradnje automatskih brojača saobraćaja u narednih nedelju dana doći će do zatvaranja pojedinih deonica u prestonici. Režim saobraćaja biće izmenjen danas u Jurija Gagarina, smer ka Mostu na Adi, sutra u Bulevaru vojvode Mišića (smer ka… »

MUP dobio 20 novih oklopnih vozila

N1 Info 21.06.2016
"Jugoimport SDPR" je danas na svečanoj primopredaji u nastavnom centru Makiš uručio MUP-u 20 novih borbenih oklopnih vozila specijalne namene. Mandatar za sastav vlade, Aleksandar Vučić, rekao je tokom primopredaje da je zadovoljan što je među… »

SDS raspušta odbor u Mladenovcu zbog saradnje sa SNS

N1 Info 21.06.2016
Gradski odbor Socijaldemokratske stranke u Beogradu saopštio je da će Izvršnom odboru predložiti raspuštanje organizacije u Mladenovcu zbog toga što su dali podršku vlasti u tom gradu, na čijem čelu se nalazi Srpska napredna stranka, a SDS ima… »

Havarija: Beograd danas i sutra bez vode

Kurir 21.06.2016
Polovina prestoničkih naselja jutros od sedam do sutra ujutro u sedam sati neće imati vode, a u ostalim delovima grada može doći do povremenih prekida u snabdevanju. Zbog havarije koja se juče dogodila u proizvodnom pogonu „Makiš“, pola Beograda… »

Nema ko da izda proteze

Večernje novosti 21.06.2016
Dom zdravlja na Paliluli trenutno radi bez dečjeg ortodonta. Dva lekara na bolovanju, dva na godišnjem odmoru. GODIŠNjI odmori i bolovanja odložili su podizanje proteza u DZ "Dr Milutin Ivković" na Paliluli do 27. juna!? Roditelji, koji su se… »

Nedelja Holandije u Beogradu

Politika 21.06.2016
Ljubitelji holandske tradicije i kulture od 27. juna do 2. jula, u okviru manifestacije „Nedelja Holandije u Beogradu” uživaće u hrani, filmovima, muzici, vožnji biciklom... Holandsko-srpske susrete koji se organizuju povodom završetka… »