Beograd arhiva vesti 21.06.2016

Kvar na "Makišu" saniran, voda stiže do 23 časa

N1 Info 21.06.2016
Gradski menadžer Goran Vesić izjavio je da je kvar na proizvodnom pogonu vode u Makišu saniran posle 15 časova i da se stabilizacija snabdevanja vodom očekuje do 23 časa, saopštio je Beoinfo. "Kvar čije je otklanjanje bilo predviđeno do sutra u… »

Vesić: Rebalans budžeta zbog povećanja prihoda

Politika 21.06.2016
Gradski menadžer Goran Vesić kaže da će se na dnevnom redu Skupštine grada sutra naći rebalans budžeta, jer su od početka godine povećani prihodi u gradu za devet milijardi dinara. U planu je, kako je precizirao, da se ove godine gradskim… »

Haos u kaluđerici: Desetak kuća ostalo bez krovova

Blic 21.06.2016
Olujno nevreme je u ponedeljak predveče pričinilo veliku štetu i u delu Kaluđerice i Leštana. Desetak kuća je ostalo bez krovova, srušeni su zidovi i ograde dvorišta, počupana su stabla, telefonske i strujne instalacije. Kako prenosi lokalni… »

Teška noć: Sedam osoba povređeno u udesima

Blic 21.06.2016
U četiri saobraćajne nezgode u Beogradu noćas lakše je povređeno sedam osoba, rečeno je jutros u Hitnoj pomoći. - U udesu koji se u 5.20 sati dogodio na autoputu u smeru ka Šidu kada je automobil sleteo sa puta lakše je povređena jedna žena… »

Zatvaraju ulice zbog ugradnje brojača saobraćaja

Blic 21.06.2016
Zbog ugradnje automatskih brojača saobraćaja u narednih nedelju dana doći će do zatvaranja pojedinih deonica u prestonici. Režim saobraćaja biće izmenjen danas u Jurija Gagarina, smer ka Mostu na Adi, sutra u Bulevaru vojvode Mišića (smer ka… »

MUP dobio 20 novih oklopnih vozila

N1 Info 21.06.2016
"Jugoimport SDPR" je danas na svečanoj primopredaji u nastavnom centru Makiš uručio MUP-u 20 novih borbenih oklopnih vozila specijalne namene. Mandatar za sastav vlade, Aleksandar Vučić, rekao je tokom primopredaje da je zadovoljan što je među… »

I mladenovac bez SDS: Gradski odbor predložio raspuštanje zbog saradnje sa SNS-om

Blic 21.06.2016
Kada su na juče održanoj konstitutivnoj sednici u Mladenovcu dva odbornika Socijaldemokratske stranke dali podršku vlasti na čijem čelu je SNS, direktno je prekršena odluka Predsedništva, zbog čega je upućen predlog za raspuštanje lokalnog… »

Pojedini delovi grada bez vode Tanjug

Studio B 21.06.2016
Kvar u proizvodnom pogonu „Makiš” zbog kojeg građani pet beogradskih opština i velikog broja naselja danas nemaju vodu biće saniran najkasnije do 16 časova, a nakon postepenog priključivanja, vodosnabdevanje u čitavom gradu biće normalizovano… »

Nema ko da izda proteze

Večernje novosti 21.06.2016
Dom zdravlja na Paliluli trenutno radi bez dečjeg ortodonta. Dva lekara na bolovanju, dva na godišnjem odmoru. GODIŠNjI odmori i bolovanja odložili su podizanje proteza u DZ "Dr Milutin Ivković" na Paliluli do 27. juna!? Roditelji, koji su se… »

Nedelja Holandije u Beogradu

Politika 21.06.2016
Ljubitelji holandske tradicije i kulture od 27. juna do 2. jula, u okviru manifestacije „Nedelja Holandije u Beogradu” uživaće u hrani, filmovima, muzici, vožnji biciklom... Holandsko-srpske susrete koji se organizuju povodom završetka… »