Beograd arhiva vesti 21.06.2016

Kvar na Makišu saniran: Voda do potrošača stiže najkasnije do 23 časa

Kurir 21.06.2016
BEOGRAD - Gradski menadžer Goran Vesić izjavio je da je kvar na proizvodnom pogonu vode u Makišu saniran posle 15 časova i da se stabilizacija snabdevanja vodom očekuje do 23 časa. "Kvar čije je otklanjanje bilo predviđeno do sutra u sedam časova… »

Vesić: Rebalansom budžeta vraćamo dugove prethodne vlasti i ulažemo u nove projekte Beoinfo

Studio B 21.06.2016
Rebalansom gradskog budžeta, koji je rezultat povećanja prihoda u iznosu od devet milijardi dinara, sredstva će se rasporediti za ono što je nejurgentnije u gradu, to je vraćanje dugova koji su ostali od prethodne vlasti, ali i mnoge razvojne… »

Haos u kaluđerici: Desetak kuća ostalo bez krovova

Blic 21.06.2016
Olujno nevreme je u ponedeljak predveče pričinilo veliku štetu i u delu Kaluđerice i Leštana. Desetak kuća je ostalo bez krovova, srušeni su zidovi i ograde dvorišta, počupana su stabla, telefonske i strujne instalacije. Kako prenosi lokalni… »

Noć u Beogradu: U četiri saobraćajne nezgode povređeno sedam osoba

Večernje novosti 21.06.2016
U četiri saobraćajne nezgode u Beogradu noćas lakše je povređeno sedam osoba, rečeno je jutros u Hitnoj pomoći. U četiri saobraćajne nezgode u Beogradu noćas lakše je povređeno sedam osoba, rečeno je jutros u Hitnoj pomoći. "U udesu koji se… »

Zatvaraju ulice zbog ugradnje brojača saobraćaja

Blic 21.06.2016
Zbog ugradnje automatskih brojača saobraćaja u narednih nedelju dana doći će do zatvaranja pojedinih deonica u prestonici. Režim saobraćaja biće izmenjen danas u Jurija Gagarina, smer ka Mostu na Adi, sutra u Bulevaru vojvode Mišića (smer ka… »

SAD smo najjača policija u regionu: Vučić prisustvovao predaji specijalnih borbenih oklopnih vozila na Makišu! (video)…

Telegraf 21.06.2016
U Nastavnom centru Ministarstva unutrašnjih poslova "Makiš" izvršena je primopredaja 20 novih vozila, Vučić najavio da će do kraja godine biti nabavljeno još šest za vojsku i još toliko za policiju. Premijer Aleksandar Vučić prisustvovao je… »

I mladenovac bez SDS: Gradski odbor predložio raspuštanje zbog saradnje sa SNS-om

Blic 21.06.2016
Kada su na juče održanoj konstitutivnoj sednici u Mladenovcu dva odbornika Socijaldemokratske stranke dali podršku vlasti na čijem čelu je SNS, direktno je prekršena odluka Predsedništva, zbog čega je upućen predlog za raspuštanje lokalnog… »

Pojedini delovi grada bez vode Tanjug

Studio B 21.06.2016
Kvar u proizvodnom pogonu „Makiš” zbog kojeg građani pet beogradskih opština i velikog broja naselja danas nemaju vodu biće saniran najkasnije do 16 časova, a nakon postepenog priključivanja, vodosnabdevanje u čitavom gradu biće normalizovano… »

Nema ko da izda proteze

Večernje novosti 21.06.2016
Dom zdravlja na Paliluli trenutno radi bez dečjeg ortodonta. Dva lekara na bolovanju, dva na godišnjem odmoru. GODIŠNjI odmori i bolovanja odložili su podizanje proteza u DZ "Dr Milutin Ivković" na Paliluli do 27. juna!? Roditelji, koji su se… »

Nedelja Holandije u Beogradu

Politika 21.06.2016
Ljubitelji holandske tradicije i kulture od 27. juna do 2. jula, u okviru manifestacije „Nedelja Holandije u Beogradu” uživaće u hrani, filmovima, muzici, vožnji biciklom... Holandsko-srpske susrete koji se organizuju povodom završetka… »