Izvor: Blic/Beograd arhiva vesti 21.06.2016

Svi Beograđani će dobiti vodu do 23.00

Blic 21.06.2016
Svi Beograđani će najkasnije do 23 časa dobiti vodu, pošto je kvar na proizvodnom pogonu vode u Makišu saniran nešto posle 15 časova, saopštio je gradski menadžer Goran Vesić. - Zahvaljujući brzoj reakciji ljudi iz "Vodovoda" kvar čije je… »

Vesić: Novca i za tunele i za kontejnere

Blic 21.06.2016
Gradski menadžer Goran Vesić kaže da će se na dnevnom redu Skupštine grada sutra naći rebalans budžeta, jer su od početka godine povećani prihodi u gradu za devet milijardi dinara. U planu je, kako je precizirao, da se ove godine gradskim… »

Haos u kaluđerici: Desetak kuća ostalo bez krovova

Blic 21.06.2016
Olujno nevreme je u ponedeljak predveče pričinilo veliku štetu i u delu Kaluđerice i Leštana. Desetak kuća je ostalo bez krovova, srušeni su zidovi i ograde dvorišta, počupana su stabla, telefonske i strujne instalacije. Kako prenosi lokalni… »

Teška noć: Sedam osoba povređeno u udesima

Blic 21.06.2016
U četiri saobraćajne nezgode u Beogradu noćas lakše je povređeno sedam osoba, rečeno je jutros u Hitnoj pomoći. - U udesu koji se u 5.20 sati dogodio na autoputu u smeru ka Šidu kada je automobil sleteo sa puta lakše je povređena jedna žena… »

Zatvaraju ulice zbog ugradnje brojača saobraćaja

Blic 21.06.2016
Zbog ugradnje automatskih brojača saobraćaja u narednih nedelju dana doći će do zatvaranja pojedinih deonica u prestonici. Režim saobraćaja biće izmenjen danas u Jurija Gagarina, smer ka Mostu na Adi, sutra u Bulevaru vojvode Mišića (smer ka… »

I mladenovac bez SDS: Gradski odbor predložio raspuštanje zbog saradnje sa SNS-om

Blic 21.06.2016
Kada su na juče održanoj konstitutivnoj sednici u Mladenovcu dva odbornika Socijaldemokratske stranke dali podršku vlasti na čijem čelu je SNS, direktno je prekršena odluka Predsedništva, zbog čega je upućen predlog za raspuštanje lokalnog… »

Afera: Akva-park Uzeli pare, pa zabranili gradnju na Adi

Blic 21.06.2016
Nadležne inspekcije zatvorile su gradilište budućeg akva-parka na Adi Ciganliji, iako investitor Nikola Mijailović, bivši fudbaler Zvezde, tvrdi da je ceo posao apsolutno legalan. - U martu ove godine JP “Ada Ciganlija” raspisala je javni konkurs… »

Požar na Novom Beogradu: Zapalio se krevet, pa izgoreo ceo stan

Blic 21.06.2016
Veliki požar izbio je danas nešto pre 15 sati u stanu u Gandijevoj ulici na Novom Beogradu, kada se vatra sa kreveta proširila na ceo stan. Kako saznajemo iz MUP-a Srbije, utvrđeno je da je požar krenuo sa kreveta, a da se zatim proširio i na… »

Koalicija: SNS-SPS Kocić još četiri godine na čelu Rakovice

Blic 21.06.2016
I u Rakovici sve po starom. Na konstitutivnoj sednici ove opštine za njenog novog (starog) čelnika izabran je Vladan Kocić iz Srpske napredne stranke za koga je glasalo 30 od 50 odbornika. Rakovicom će u naredne četiri godine pored naprednjaka… »

Vozač sa linije 59 pronašao izgubljenog momka

Blic 21.06.2016
Opština Obrenovac i njen predsednik Miroslav Čučković organizovali su danas prijem za Predraga Vukomanovića, vozača javnog gradskog prevoza sa linije 59, koji je 15. juna pronašao Gorana Matića iz Bariča, korisnika Dnevnog boravka za decu i… »