Izvor: Jugmedia/Regioni arhiva vesti 21.06.2016

Lekari se bore za život Slovakinje iz prevrnutog autobusa

Jugmedia 21.06.2016
NIŠ – Lekari Kliničkog centra u Nišu i dalje se bore za život Slovakinje (55) koja je teško povredjena u noćašnjem prevrtanju autobusa kod sela Bobovišta, na auto-putu Niš Beograd. Autobus sa dva vozača i 29 slovačkih i čeških putnika… »

Predejančanin i Nišlije na vrhu Evrope!

Jugmedia 21.06.2016
PREDEJANE/NIŠ – Planinar Zoran Pavlović i njegove kolege iz planinarskog kluba „Mosor“ osvojili su vrh Alpa i čuveni Mont Blanc. Samo 14 od stotinu planinara 19. juna osvojilo je krov Evrope na 4.809 metara, a među njima i petočlana srpska… »

Zamena vodovodne mreže u Bulevaru oslobođenja

Jugmedia 21.06.2016
LESKOVAC – Nove cevi će biti postavljene u ukupnoj dužini od 652 metra, a posao će se raditi fazno. Trenutno se rekonstruiše mreža od Ulice 28. marta do Nikole Skobaljića, a zatim će se krenuti sa radovima na Bulevaru od Masarikobog trga do Ulice… »

Carina: Sedišta kombija napunjena cigaretama

Jugmedia 21.06.2016
PIROT – Carinici su 20. juna na graničnom prelazu Gradina na srpsko-bugarskoj granici, sprečili pokušaj krimčarenja 27.400 cigareta i 106.000 švedskih kruna,saopštila je Uprava carina. Cigarete je pokušao da prokrijumčari bugarski državljanin… »

Sutra zaprašivanje komaraca, pčelari na oprezu

Jugmedia 21.06.2016
LESKOVAC – Gradska uprava za zaštitu životne sredine obaveštava građane i pčelarska društva da će se vršiti suzbijanje odraslih formi komaraca zamagljivanjem, po utvrđenoj maršuti. Reč je o akcije sistemske deratizacije i dezinsekcije na… »

Branislav Čurić novi direktor “Tigra”

Jugmedia 21.06.2016
PIROT – Novi generalni direktor pirotskog “Tigra” je Branislav Čurić,dosadašnji zamenik generalnog direktora, koji je podeno ostavku. U saopštenju se navodi da je dosadašnji generalni direktor Nebojša Đenadić na jučerašnjoj sednici podneo… »

Mirjana Miljković prva žena doktor nauka u leskovačkoj bolnici

Jugmedia 21.06.2016
LESKOVAC – Mirjana Miljković, načelnica Službe za pedijatriju, postala je pre nekoliko dana vlasnica diplome doktora nauka i tako svoje ime ubeležila u istoriju Opšte bolnice u Leskovcu kao prva žena s tom titilom. Do titule doktora nauke došla… »

EKSKLUZIVNO Vladimr Žugić nije više načelnik PU Leskovac

Jugmedia 21.06.2016
LESKOVAC – Dipliomirani pravnik Vladimir Žugić (46) iz Leskovca nije više načelnik Policijske uprave u Leskovcu jer je ministar policije danas prihvatio njegov zahtev za razrešenje, saznaje Jugmedia. Žugić je, prema našim saznanjima, podneo… »

Za racionalizaciju je potreban novac – a njega nema

Jugmedia 21.06.2016
LESKOVAC – Preko 40 činovnika u leskovačkoj lokalnoj samoupravi ostaće bez posla, ali proces racioanlizacije neće biti brz ni jednostavan, kazao je danas gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović. U javnim preduzećama postoji objektivan problem jer… »

Goran Mladenović ponovo predsednik hanske opštine

Jugmedia 21.06.2016
VLADIČIN HAN – Diplomirani ekonomista Goran Mladenović izabran je za predsednika opštine Vladičin Han, a za njegovog zamenika Vladimir Kostić, dosadašnji savetnik predsednika opštine. Mladnović je bio narodni poslanik, a funkciju predsednika… »