Izvor: Kurir arhiva vesti 21.06.2016

Vučić: Biće još otpuštanja, najteži zadaci u EPS

Kurir 21.06.2016
Mandatar za sastav nove Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da su teški zadaci pred Srbijom posle razgovora sa misijom MMF, da će najteži biti oni u vezi sa racinalizacijom i sistematizacijom EPS i da je u okviru racionalizacije za ovu… »

Teška nesreća kod aleksinca: Preživeli turisti lete za Slovačku, mrtvi prekosutra u domovini

Kurir 21.06.2016
NIŠ - Turisti koji su rano jutros doživeli saobraćajnu nezgodu u Aleksincu, kako oni povređeni tako i oni koji su prošli bez povreda, večeras će odleteti u Slovačku specijalnim avionom koji je ova zemlja poslala u Niš. Kako je najavio ministar… »

Karamarko dao ostavku: Posle neuspeha vlade, otišao sa funkcije šefa HDZ

Kurir 21.06.2016
Tomislav Karamarko podneo je danas ostavku i na mesto šefa trenutno najuticajnije vladajuće Hrvatske demokratske zajednice. Karamarko je u obraćanju javnosti rekao da razloga za to ima više, ali da je ključno to što je obećao stranci da će uspeti… »

(Video) Pokušao da policajcu otme pištolj: Došao sam da ubijem Donalda Trampa!

Kurir 21.06.2016
Muškarac uhapšen tokom vikenda na mitingu Donalda Trampa u Las Vegasu kada je pokušao da policajcu otme pištolj priznao je da je želeo da ubije milijardera. Prema navodima u sudskim dokumentima, Majkl Sendford je pokušao da razoruža policajca pre… »

Panika u Briselu: Evakuisane dve metro stanice!

Kurir 21.06.2016
U centru Brisela su evakuisane i dve metro stanice, nedugo nakon uzbune u trgovinskom centru u kojem je uhapšen muškarac. Za njega se kasnije ispostavilo da je opasan lažnim pojasom sa eksplozivom, javljaju lokalni mediji. Građani su na društvenim… »

MMF: Plate i penzije u Srbiji ne mogu da se povećavaju

Kurir 21.06.2016
BEOGRAD - Plate i penzije u 2016. godini u Srbiji treba da ostanu na trenutnom nivou, izjavio je danas šef misije Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) Džejms Ruf. "Trenutno ne projektujemo povećanje zarada", rekao je Ruf na konferenciji za novinare u… »

Vučić o presudi Miškoviću: Značajan napredak u borbi protiv korupcije

Kurir 21.06.2016
Ja kao predsednik Vlade ne mogu da komentarišem sudske presude, mogu samo da kažem da je važno da državni organi rade svoj posao i u tom smislu ovo je značajan napredak u borbi protiv korupcije, rekao je Aleksandar Vučić, povodom presude koju je… »

Madžgalj kao da je slutio kraj: Naježićete se od njegovih poslednjih stihova!

Kurir 21.06.2016
Ognjen Amidžić pokazao je da je njegova ljubav prema preminulom prijatelju Marinku Madžgalju i njegovoj porodici neizmerna. Ispunio je obećanje i objavio dve poslednje pesme grupe "Flamingosi" koje je Madžgalj otpevao pre nekoliko godine a do sada… »

Misija MMF: Dobra ocena Srbiji, očekujemo potvrdu do kraja avgusta

Kurir 21.06.2016
BEOGRAD - Džejms Ruf, Šef Misije MMF za Srbiju izjavio je da je nakon ove posete postignut dogovor na nivou tima vezano za četvrtu i petu reviziju aranžmana. "Sa tehničko vladom i NBS imali smo dobre razgovore i postignut je dogovor na nivou tima za… »

Obeležavali svetu trojicu: Šestoro Srba uhapšeno zbog srpske zastave na Kosovu

Kurir 21.06.2016
Šestoro Srba privedeno je u selu Petrič, opština Klina, nakon obeležavanja praznika Svete Trojice, javio je Radio Goraždevac. Do incidenta je došlo juče, kada su lokalni Albanci prijavili da ih grupa Srba provocira srpskom zastavom. Prema… »