Izvor: OK radio/Regioni arhiva vesti 21.06.2016

Predejančanin i Nišlije na vrhu Evrope!

OK radio 21.06.2016
Planinar Zoran Pavlović i njegove kolege iz planinarskog kluba „Mosor“ osvojili su vrh Alpa i čuveni Mon Blan. Samo 14 od stotinu planinara 19. juna osvojilo je krov Evrope na 4.809 metara, a među njima i petočlana srpska ekspedicija. Nišlija… »

Povređeni slovački turisti oporavljaju se u Nišu

OK radio 21.06.2016
Većina slovačkih turista povređenih u saobraćajnoj nesreći na auto-putu Beograd - Niš kod Aleksinca, u kojoj je petoro putnika autobusa izgubilo život, oporavlja se u Kliničkom centru u Nišu, a u tu zdravstvenu ustanovu se prevozi još osmoro… »

Prva sednica novog Gradskog veća

OK radio 21.06.2016
U utorak je održana prva sednica Gradskog veća grada Vranja u novom sazivu na kojoj su usvojene izmene Poslovnika tog organa. Sednicom veća je predsedavao gradonačelnik Slobodan Milenković, koji je i informisao novinare o donetim zaključcima. Na… »

Hanski DS: Preletači, vraćajte mandate!

OK radio 21.06.2016
Vranje - DS u Vladičinom Hanu traži od svojih bivših odbornika, koji su nedavno prešli u SNS, vraćanje mandata, kako bi se tako ispoštovala volja građana pokazana na izborima. U svom saopštenju hanske demokrate navode da se građani Vladičinog… »

Skupštinski rialiti: Kokoške, pilići i ćurani

OK radio 21.06.2016
Vranje - Konstitutivnu sednicu hanskog parlamenta obeležila je nesvakidašnja metaforična rasprava unutar SNS-a, i to za govornicom, prilikom diskusije o predlogu za izbor novog predsednika Skupštine. Goran Mladenović, predsednik hanskih naprednjaka i… »

Matematika, nerešiv problem

OK radio 21.06.2016
Najveći problem prilikom polaganja testova za upis u srednje škole osnovcima u Vranju, a i u čitavom okrugu, bila je matematika, pokazuju zvanični statistički podaci. Osnovci u Vranju najbolje su rešili test iz srpskog ili maternjeg jezika, sa… »

Skandinavci praše u Vranju

OK radio 21.06.2016
Momci iz benda „Mud Factory“ nastavljaju da priređuju prijatna muzička iznenađenja, a ovoga puta u okviru svog „Factory festa“ u Vranje 9. jula dovode dva žestoka skandinavska benda, „Cartographs” i “Crownest”. Ove dve grupe su… »

Bojana i Žikica u sukobu interesa

OK radio 21.06.2016
Na predstojećoj sednici Skupštine grada Vranja, pored ostalih tačaka biće odlučivano o prestanku mandata odbornika Bojane Veličkov i Žikice Antanasijevića, zbog sukoba interesa, potvrđeno je OK Radiju. Predsednik gradskog parlamenta Dejan… »

Ni: Proneverili milijardu, kažnjeni simbolično

OK radio 21.06.2016
Četiri godine nakon što su državni revizori utvrdili da je niška vlast zloupotrebila preko milijardu dinara i podneli dvadesetak prekršajnih prijava, trećina procesa je zastarela, trećina se još vodi, a ostali su uglavnom simbolično kažnjeni… »

Memorijalni turnir u dubnici

OK radio 21.06.2016
Vranje - Memorijalni noćni turnir u malom fudbalu “Dubnica 2016”, u čast tragično nastradalog Danijela Anđelkovića, počeće 25. juna u 18 časova, najavljuju organizatori. Uplata po ekipi je 4.000 dinara, a izvlačenje parova je 24. juna u 20… »