Izvor: Pirotske vesti/Regioni arhiva vesti 21.06.2016

Sedišta kombija napunjena cigaretama

Pirotske vesti 21.06.2016
Carinici su na graničnom prelazu Gradina, sprečili pokušaj krimčarenja 27.400 cigareta i 106.000 švedskih kruna. Cigarete je pokušao da prokrijumčari bugarski državljanin, koji se sa još šest saputnika u putničkom kombiju bugarskih registarskih… »

Đenadić dao ostavku, novi direktor Tigra AD Branislav Čurić

Pirotske vesti 21.06.2016
Na sednici Nadzornog odbora Tigar a.d, održanoj 20.6.2016. godine, imenovan je novi generalni direktor kompanije. Dosadašnji generalni direktor Nebojša Đenadić na jučerašnjoj sednici podneo je ostavku na mesto generalnog direktora i izvršnog… »

Uručene diplome maturantima bilingvalnog odeljenja Gimnazije

Pirotske vesti 21.06.2016
Prvoj generaciji maturanata dvojezičnog odeljenja pirotske Gimnazije danas su uručene diplome o završenom srednjoškolskom obrazovanju. Prve diplome bilingvalnog odeljenja Gimnazije steklo je oko 30 učenika. Oni su pohađali nastavu na srpskom i… »

Tkačka kolonija na Staroj planini

Pirotske vesti 21.06.2016
Prva nacionalna tkačka kolonija počela je danas i trajaće do 23. juna. Kolonija se održava u hotelu “Stara” na Planinarskom domu. Cilj kolonije je očuvanje i promocija staparskog i pirotskog ćilimarstva, kao i animiranje lokalne zajednice i… »

Nagrađeni učenici generacije

Pirotske vesti 21.06.2016
Na kraju školske godine gradonačelnik Pirota, Vladan Vasić, organizovao je prijem za učenike generacije pirotskih osnovnih i srednjih škola. Ručnim časovnicima nagrađeno je jedanaestoro najuspešnijih učenika. Uspeh u radu i daljem školovanju… »

Vasić:Dobro je da u Pirotu postoji fabrika poput “Pirotex trikoa”

Pirotske vesti 21.06.2016
Gradonačelnik Pirota mr Vladan Vasić, prilikom posete Zaštitnoj radionici “Pirotex triko”, koja posluje u okviru Slobodne zone Pirot i u vlasništvu je države, kazao je da je veoma bitno što postoji ovakvo preduzeće koje zapošljava tridesetpet… »

Rebalansom višak prihoda se preusmerava u investicije

Pirotske vesti 21.06.2016
Danas je održana sednica Gradskog veća na kojoj su gradski većnici usvojili jednoglasno da se pred odbornike uputi predlog rebalansa budžeta, koji se radi kako bi se višak prihoda preusmerio u nove investicije, a delom i zbog promena statusa lokalne… »

Članovi “Crne kobre” posetili Svetski centar realnog aikidoa

Pirotske vesti 21.06.2016
Članovi sekcije realnog aikidoa “Crna kobra” učestvovali su na trening seminaru u Svetskiom centru realnog aikidoa u Beogradu. Svetski centar realnog aikidoa posetili su Anastasija Igić, Milica Gacev, Anđela Janićijev, Nikola Janićijev, Uroš… »