Izvor: Politika/Hronika arhiva vesti 21.06.2016

Petoro putnika poginulo u udesu slovačkog autobusa

Politika 21.06.2016
Među stradalima turisti iz Slovačke i Češke, povređeni zbrinuti u Aleksincu i Nišu. Niš – Troje državljana Slovačke i dvoje iz Češke izgubilo je život, a 26 putnika je povređeno u udesu koji se dogodio juče rano ujutru u blizini sela… »

Šestoro Srba privedeno kod Kline

Politika 21.06.2016
KLINA – Šestoro Srba privedeno je u selu Petrič, opština Klina, nakon obeležavanja praznika Svete Trojice, javio je danas Radio Goraždevac. Do incidenta je došlo juče, kada su lokalni Albanci prijavili da ih grupa Srba provocira srpskom zastavom… »

Da smo hteli Vazuru, napali bismo Vazuru

Politika 21.06.2016
Velja izjavio da je udario Kumburovića jer mu je ovaj opsovao majku, Meda šutiranje žrtve pravdao „pomaganjem drugu”. Veljko Belivuk Velja i Darko Ristić Meda, navijači Partizana optuženi za prebijanje dvojice radnika ovog kluba, rekli su na… »

Ukinuta presuda sudiji Jakšiću

Politika 21.06.2016
Trećestepeno veće Apelacionog suda ukinulo je presudu kojom je bivši član Visokog saveta sudstva, sudija Blagoje Jakšić, osuđen na tri godine zatvora zbog zloupotrebe službenog položaja i predmet vratio drugostepenom sudu na ponovno odlučivanje… »

Karadžićevom braniocu preti tužba za nepoštovanje Tribunala

Politika 21.06.2016
Branilac nije imenovan, ali advokat Goran Petronijević nedavno je obelodanio da Karadžić traži privremeni dolazak u Srbiju. Tužilaštvo u Hagu zatražilo je otvaranje postupka protiv jednog od branilaca bivšeg predsednika Republike Srpske Radovana… »