Izvor: Politika/Politika arhiva vesti 21.06.2016

Žandarmerija dobila oklopna vozila

Politika 21.06.2016
U policijskom nastavnom centru u Makišu je MUP-u Srbije, u prisustvu premijera Aleksandra Vučića, predato 20 borbenih oklopnih vozila domaće proizvodnje. Tom prilikom pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice (SAJ) izveli su vežbu –… »

Nebojša Stefanović: Kecman je loše radio

Politika 21.06.2016
Ocena ministra policije usledila šest dana posle smene načelnika beogradske UKP, koji je na tu funkciju došao 2015. godine po preporuci prvog čoveka MUP-a. „Dragan Kecman je smenjen jer je loše obavljao posao”, objavio je Nebojša Stefanović… »

Mirović preuzeo dužnost od Pajtića

Politika 21.06.2016
Novi Sad – Novi predsednik pokrajinske vlade, naprednjak Igor Mirović, preuzeo je dužnost od demokrate Bojana Pajtića, koji je na čelu vlade Vojvodine bio poslednjih 12 godina. Dan nakon Mirovićevog izbora u Skupštini Vojvodine, primopredaja je… »

Vučić doputovao u dvodnevnu posetu Švajcarskoj

Politika 21.06.2016
BERN - Predsednik vlade Srbije Aleksandar Vučić doputovao je u dvodnevnu posetu Švajcarskoj gde se sastao sa predsednikom te zemlje Johanom Šnajder - Amanom. Kako je saopštila vladina Kancelarija za saradnju sa medijima, Vučić će učestvovati na… »

Kosjerić: Šteta milionska, komisije na terenu

Politika 21.06.2016
KOSJERIĆ – Komisije za procenu štete, drugi dan obilaze sva mesta u Kosjeriću koja su pretrpela razne vrste oštećenja usled nevremena koje je u nedelju popodne zahvatilo tu opštinu. Predsednik opštine Kosjerić Milijan Stojanić, izjavio je da se… »

Udar na Dijanu ili Ivicu

Politika 21.06.2016
Je li fizički napad članice glavnog odbora socijalista Ivane Petrović na predsednicu izvršnog odbora Dijanu Vukomanović samo simptom dubljih podela u toj partiji. Kada i uvek odmerena Dijana Vukomanović odluči da glasno izrazi zabrinutost stanjem u… »

Testiranje protokola na susretu predsednice i premijera

Politika 21.06.2016
Vučić je de fakto predsednik vlade i čovek koji ima najveću političku moć u Srbiji, a Kitarovićeva je centar političke odgovornosti i moći, kaže predsednik Srpskog nacionalnog veća Milorad Pupovac. Kako se desilo da se sa predsednicom Hrvatske… »