Izvor: Politika/Zabava arhiva vesti 21.06.2016

Humanitarna revija Roksande Ilinčić u Belom dvoru

Politika 21.06.2016
Svetski slavna dizajnerka posle 13 godina predstavlja svoje kreacije u rodnom gradu. Ljubitelji mode iz Srbije s ponosom prate rad Roksande Ilinčić, koja je rođena u Beogradu, gde se i školovala, a poslednjih godina redovno učestvuje u programu… »

Grupa „Tajm” ponovo na okupu 16. septembra u „Mikser hausu”

Politika 21.06.2016
Posle četiri decenije sastav „Tajm” ponovo će se okupiti 16. septembra na koncertu u „Mikser hausu” u Beogradu. Dado Topić, Tihomir Pop Asanović, Vedran Božić, Mario Mavrin i Ratko Divjak, koji su činili originalnu postavu „Tajma”… »

Plant i Pejdž traže prekid suđenja za plagijat

Politika 21.06.2016
Članovi sastava „Led cepelin” smatraju da u dosadašnjem toku suđenja tužioci nisu dokazali njihovu krivicu za krađu rifa za hit „Stepenice do raja”. Posle nedelju dana sudskog procesa oko toga da li je jedan od najvećih rokenrol hitova svih… »

Novi album benda Vasila Hadžimanova

Politika 21.06.2016
Današnji dan dugodnevnice, prvi letnji po kalendaru, nije bio baš naklonjen velikoj manifestaciji „Svetski dan muzike”. Bogati muzički događaji tim povodom, održani su u stotinak zemalja, kao i u Srbiji koja je u organizovanju prigodnih programa… »

„Simpli red” i Džon Njuman na Tašmajdanu

Politika 21.06.2016
Jedna od najvećih muških pevačkih zvezda sa britanskog ostrva – Džon Njuman i njegovi stariji zemljaci, grupa „Simpli red”, predvođena Mikom Haknalom, biće glavne zvezde ovogodišnjeg „Belgrejd koling” festivala, koji počinje sutra u… »