Izvor: Politika/Sport arhiva vesti 21.06.2016

Perišić matirao Špance

Politika 21.06.2016
Naše komšije napravile rezultatski preokret i na kraju zasluženo slavile u Bordou, čime su obezbedili prvu poziciju u D grupi: Hrvatska -Španija 2:1 (1:1). – Subašić u 71. minutu odbranio penal Serhiju Ramosu. Španci su u Bordou poklekli i posle… »

Nemačka propustila šansu da deklasira Severnu Irsku

Politika 21.06.2016
U Parizu u trećem kolu evropskog šampionata: Severna Irska – Nemačka 0:1 (0:1), strelac pobedonosnog pogotka Mario Gomez u 30. minutu. Nemačka je ostvarila minimalnu pobedu u trećem kolu i osvojila prvo mesto u grupi a mogla je da deklasira Severnu… »

Umor naših od puta Brazil nije mogao da iskoristi

Politika 21.06.2016
Svetska liga za vaterpoliste: Srbija – Brazil 14:10 (4:3, 4:3, 4:2, 2:2). – Saviću važniji prepodnevni trening od meča s domaćinom Kinom. Od našeg izveštača Huejdžou – Verovatno su više voleli da budu u krevetu, jer vremenska razlika od… »

MOK: Ruski atletičari koji su „čisti” mogu u Rio

Politika 21.06.2016
LOZANA – Predsednik Međunarodnog Olimpijskog komiteta (MOK) Tomas Bah rekao je danas da ruski atletičari, koji nisu umešani u doping skandal, mogu da učestvuju na Igrama u Riju. Bah je posle sastanka Izvršnog komiteta MOK-a u Lozani, a nakon odluke… »

Navijači iz Splita najavljuju prekid meča protiv Španije

Politika 21.06.2016
SPLIT– Hrvatski navijači najavili su da će prekinuti utakmicu svoje reprezentacije protiv Španije u Bordou na Evropskom prvenstvu u Francuskoj. Dan uoči meča u Splitu osvanuli su transparenti „Oslobodimo hrvatsku reprezentaciju od huligana u… »

Đurđić najvrednije pojačanje

Politika 21.06.2016
Novi vođa napada kaže da „nije majstor fudbala”, ali u Partizanu od njega očekuju da bude veliki oslonac. – Iliev: Mnogo smo jači nego lane. U danu odlaska u Poljsku na pripreme, Partizanov fudbalski tim pojačao se najvrednijim igračem na… »

Ibrahimović se povlači iz reprezentacije posle EP

Politika 21.06.2016
NICA– Kapiten fudbalske reprezentacije Švedske Zlatan Ibrahimović objavio je danas da će se posle šampionata Evrope u Francuskoj povući iz nacionalnog tima. „Poslednju utakmicu za reprezentaciju odigraću na EURO, nadam se da to neće biti sutra… »