Izvor: Pravda arhiva vesti 21.06.2016

Vučić: Vlada mora da se formira do 3. jula; sledeće godine bićemo "evropski šampioni" po stopi rasta

Pravda 21.06.2016
BEOGRAD - Mandatar Aleksandar Vučić izjavio je danas da će vlada biti fomirana u narednih desetak dana, svakako pre međunarodne konferencije u Parizu, koji će biti održan 4. jula. "U narednih desetak dana idemo na formiranje vlade, u skupštini… »

(Uznemirujući video) Stravični prizori izvlačenja mrtvih Slovaka na mestu gde se prevrnuo autobus

Pravda 21.06.2016
ALEKSINAC - U stravičnoj nesreći koja se dogodila noćas oko tri sata na auto-putu Beograd-Niš, poginulo je pet osoba, a 23 je povređeno. Putnici su stradali tako što se, za sad iz još nepoznatih razloga, prevrnuo autobus. Ekipe Hitne pomoći su 23… »

Šokantno priznanje: Došao sam u Vegas da ubijem Donalda Trampa! (foto)

Pravda 21.06.2016
Prema navodima u sudskim dokumentima muškarac uhapšen tokom vikenda na mitingu Donalda Trampa u Las Vegasu kada je pokušao da policajcu otme pištolj priznao je da je želeo da ubije milijardera. "Sendford je rekao da je svesno došao u Las Vegas da… »

"Nismo pričali o povećanju penzija i plata, a što se struje tiče - naviknite se na korekciju cene"

Pravda 21.06.2016
Plate i penzije u Srbiji u 2016. godini treba da ostanu na trenutnom nivou, a potrebno je i dodatno smanjenje zaposlenih u javnom sektoru, reako je šef Misije MMF-a Džejms Ruf, na konferenciji za novinare u Vladi Srbije. On je dodao da se na sastanicma… »

Mišković urlao: Živ neću u zatvor, Vučiću, je*aću ti sve po spisku!

Pravda 21.06.2016
Kako se kaže u presudi, tajkun je kriv jer je pomogao sinu Marku da utaji porez od 320 miliona dinara (Marko Mišković je za ovo delo ranije već osuđen na tri i po godine zatvora). Iako ga je sud istovremeno oslobodio teških optužbi za pljačku… »

Ove zemlje rade protiv Srbije: Ogolili se u Briselu - traže veća prava u Srbiji!

Pravda 21.06.2016
BRISEL - Srbija bi mogla da 30. juna otvori nova poglavlja u pristupnim pregovorima sa EU, saznaje Tanjug u Briselu. U briselskim diplomatskim krugovima navode da bi sve tehničke procedure oko usaglašavanja Nacrta zajedničke pregovaračke pozicije EU… »

Vučić doputovao u Švajcarsku

Pravda 21.06.2016
BERN - Predsednik vlade Srbije Aleksandar Vučić doputovao je danas u dvodnevnu posetu Švajcarskoj gde se sastao sa predsednikom te zemlje Johanom Šnajder - Amanom. Kako je saopštila vladina Kancelarija za saradnju sa medijima, Vučić će… »

Unutarstranačka kampanja se zahuktava! Lutovac: Kandidovaću se za predsednika DS!

Pravda 21.06.2016
Funkcioner Demokratske stranke Zoran Lutovac kaže da je blizu konačne odluke da prihvati kandidaturu za novog predsednika te stranke. Lutovaca će za kandidata predložiti Ivan Vujačić, ali i još nekoliko članova DS među kojima je i ministarska iz… »

Upozorenje ruske armije: Gubimo strpljenje za Vašington!

Pravda 21.06.2016
Rusija počinje da gubi strpljenje zbog nespremnosti Vašingtona da odredi konkretne ciljeve u borbi protiv terorista, izjavio je načelnik Generalštaba Vojske Rusije Valerij Gerasimov. Koliko prošle nedelje, američki državni sekretar Džon Keri… »

Zaharova: Ignorisani argumenti zemalja koje ne priznaju Kosovo!

Pravda 21.06.2016
MOSKVA - Portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova izjavila je da je Stalni arbitražni sud u Hagu donoseći odluku o prijemu Kosova u svoje članstvo ignorisao argumente zemalja koje ne priznaju nezavisnost Kosova, kao i član… »