Izvor: Studio B arhiva vesti 21.06.2016

Karamarko podneo ostavku na lidersku poziciju u HDZ-u Tanjug

Studio B 21.06.2016
Tomislav Karamarko podneo je danas ostavku i na šefa trenutno najuticajnije vladajuće Hrvtske demokratske zajednice. Karamarko je u obraćanju javnosti rekao da razloga za to ima više, ali da je ključno to što je obećao stranci da će uspeti da… »

Saniran kvar u proizvodnom pogonu „Makiš” Beoinfo

Studio B 21.06.2016
Kvar na proizvodnom pogonu vode u Makišu saniran je nešto posle 15 časova i potpuna stabilizacija snebdevanja vodom očekuje se do 23 časa, rekao je danas gradski menadžer Goran Vesić. – Zahvaljujući brzoj reakciji ekipa JKP „Beogradski vodovod… »

Vesić: Rebalansom budžeta vraćamo dugove prethodne vlasti i ulažemo u nove projekte Beoinfo

Studio B 21.06.2016
Rebalansom gradskog budžeta, koji je rezultat povećanja prihoda u iznosu od devet milijardi dinara, sredstva će se rasporediti za ono što je nejurgentnije u gradu, to je vraćanje dugova koji su ostali od prethodne vlasti, ali i mnoge razvojne… »

MMF ponovo podigao prognozu rasta BDP-a Srbije na 2,5% Tanjug

Studio B 21.06.2016
Misija Međunarodnog monetarnog fonda predvođena Džejmsom Rufom koja je završila posetu Srbiji, je ponovo povećao prognozu rasta bruto domaćeg proizvoda za 2016. na 2,5 odsto sa prethodno predviđenih 1,8 procenata, i očekuje da će inflacija u ovoj… »

Brisel: Posle trgovinskog centra evakuisane i metro stanice Tanjug

Studio B 21.06.2016
U centru Brisela su jutros evakuisane i dve metro stanice, nedugo nakon uzbune u trgovinskom centru u kojem je uhapšen muškarac za kojeg se kasnije ispostavilo da je opasan lažnim pojasom sa eksplozivom, javljaju lokalni mediji. Građani su na… »

Izmena saobraćaja zbog ugradnje automatskih brojača Beoinfo

Studio B 21.06.2016
Tokom ugradnje automatskih brojača saobraćaja biće izmenjen režim saobraćaja u ulicama Jurija Gagarina, Bulevaru vojvode Mišića, Bulevaru despota Stefana, Kneza Miloša i Brankovoj, saopšteno je iz Sekretarijata za saobraćaj. Režim saobraćaja… »

Pojedini delovi grada bez vode Tanjug

Studio B 21.06.2016
Kvar u proizvodnom pogonu „Makiš” zbog kojeg građani pet beogradskih opština i velikog broja naselja danas nemaju vodu biće saniran najkasnije do 16 časova, a nakon postepenog priključivanja, vodosnabdevanje u čitavom gradu biće normalizovano… »

Odbornici Skupštine grada o rebalansu budžeta Beoinfo

Studio B 21.06.2016
U toku je sednica Skupštine grada koja se održava u zgradi na Trgu Nikole Pašića. Pred odbornicima je Predlog odluke o rebalansu budžeta Grada Beograda za 2016. godinu, Predlog odluke o završnom računu budžeta Grada Beograda za 2015, kao i Predlog… »

Prvi dan upisa: Najveće gužve na ETF-u i Pravnom fakultetu Tanjug

Studio B 21.06.2016
Prvog dana upisa na fakultete najveća gužva bila je na beogradskom Pravnom i Elektrotehničkom fakultetu, a budući brucoši kažu da im ti fakulteti nude širok spektar znanja i dobru mogućnost zapošljavanja. Elektronskim pute do sada je na ETF… »

Srbija u „žestokom meču“ savladala Francusku Studio B

Studio B 21.06.2016
Košarkaška reprezentacija Srbije savladala je večeras Francusku u Parizu 79:77 u prvoj prijateljskoj utakmici uoči kvcalifikacionog turnira za Olimpijske igre. Meč je bio pravi takmičarski, kapiten Miloš Teodosić je dobio tehničku, a debitant… »