Izvor: Telegraf arhiva vesti 21.06.2016

Nemci pobedili, ali su ipak rastužili Albance! Poljaci slavili fenomenalnim golom (video)

Telegraf 21.06.2016
Nemci kao prvi završavaju grupu C, Poljaci su drugi, dok će Severna Irska imati šanse kao jedna od trećeplasiranih za plasman u osminu finala. Nemačka je pobedila Severnu Irsku sa 1:0 golom Marija Gomeza, a Poljska je bila bolja protiv Ukrajine… »

Karamarko podneo ostavku: Više neće biti lider HDZ-a

Telegraf 21.06.2016
Karamarko je rekao da ne zna ko će biti njegov naslednik, ali da je vreme za konsolidaciju stranke. Tomislav Karamarko podneo je danas ostavku i na šefa trenutno najuticajnije vladajuće Hrvatske demokratske zajednice. Karamarko podneo ostavku na mesto… »

Šokantna izjava Zlatana Ibrahimovića! Rekao je dosta

Telegraf 21.06.2016
Što se Ibrakadabre tiče, meč posle Belgije ne bi morao da bude poslednji u dresu "vikinga" Zlatan je rekao dosta. Nacionalnom timu. Švedski napadač saopštio je da po završetku Evropskog prvenstva završava sa nastupima u nacionalnom timu i da će… »

Saniran kvar u "Makišu": Umesto sutra u sedam, Beograd dobija vodu večeras do 23 časa!

Telegraf 21.06.2016
- Zahvaljujući brzoj reakciji ekipa JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija” kvar, čije je otklanjanje bilo predviđeno do sutra u sedam časova, saniran je već danas u ranim popodnevnim časovima - kaže gradski menadžer Goran Vesić. Kvar na… »

Avion slovačke vlade vratiće turiste u svoju zemlju već u toku noći

Telegraf 21.06.2016
Slovački premijer Robert Fico uputio je saučešće porodicama pet putnika koji su jutros poginuli u saobraćajnoj nesreći na auto putu Beograd-Niš kod Aleksinca, kada je slovački autobus sleteo sa kolovoza. Avion slovačke vlade sa lekarskim i drugim… »

Vesić: Rebalansom budžeta vraćamo dug prethodne vlasti od 68 miliona evra i ulažemo u nove projekte

Telegraf 21.06.2016
Prema rečima gradskog menažera, radiće se potpuna rekonstrukcija četiri pijace, Terazijski plato, tramvajska pruga preko Mosta na Adi, a novac za ove projekte obezbeđen je novim rebalansom budžeta. Rebalansom gradskog budžeta, koji je rezultat… »

Učesnik "Velikog brata" ubio majku 2007. Godine: Bio u zatvoru, izašao i prebio babu! Foto)

Telegraf 21.06.2016
Antal Skendžić (29) je svojoj babi zapušavao usta da bi je ućutkao, tukao ju je i vikao na nju, Antal Skendžić (29), učesnik “ Velikog brata“, osuđen je zabranom prilaska svojoj babi Rozaliji Greguš (79) i njenoj kući u Lukinom Selu jer ju… »

Nacionalni portal eUprava ima 80.000 novih korisnika

Telegraf 21.06.2016
Za šest godina postojanja, na Portal eUprava pristiglo je više od tri i po miliona zahteva građana, dok je od početka maja moguć onlajn upis dece u predškolske ustanove. Broj naloga na Portalu eUprava (www.euprava.gov.rs) u poslednjih šest meseci… »

Napravljen televizor koji tera komarce!

Telegraf 21.06.2016
TV nazvan "Mosquito Away Technology" koristi ultrazvučne talase koji su nečujni za ljude, ali doprinose tome da komarac odleti. Indijska podružnica južnokorejskog elektronskog giganta LG-a počela je da prodaje televizore koji imaju mogućnost da… »

Vučić: Vlada će biti formirana za desetak dana, učinićemo sve za opstanak Fijata u Srbiji

Telegraf 21.06.2016
Vučić je rekao da neko mora da objasni ljudima zasto su važne teške mere u određenim segmentima i kako ćemo da sprovedemo stvari u EPS, racionalizaciju i drugačiju sistematizaciju. Mandatar za sastav nove Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je… »