Izvor: Telegraf/Balkan arhiva vesti 21.06.2016

Karamarko podneo ostavku: Više neće biti lider HDZ-a

Telegraf 21.06.2016
Karamarko je rekao da ne zna ko će biti njegov naslednik, ali da je vreme za konsolidaciju stranke. Tomislav Karamarko podneo je danas ostavku i na šefa trenutno najuticajnije vladajuće Hrvatske demokratske zajednice. Karamarko podneo ostavku na mesto… »

Avion slovačke vlade vratiće turiste u svoju zemlju već u toku noći

Telegraf 21.06.2016
Slovački premijer Robert Fico uputio je saučešće porodicama pet putnika koji su jutros poginuli u saobraćajnoj nesreći na auto putu Beograd-Niš kod Aleksinca, kada je slovački autobus sleteo sa kolovoza. Avion slovačke vlade sa lekarskim i drugim… »

Vučić: Vlada će biti formirana za desetak dana, učinićemo sve za opstanak Fijata u Srbiji

Telegraf 21.06.2016
Vučić je rekao da neko mora da objasni ljudima zasto su važne teške mere u određenim segmentima i kako ćemo da sprovedemo stvari u EPS, racionalizaciju i drugačiju sistematizaciju. Mandatar za sastav nove Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je… »

Želite posao "preko" grane? Ova zemlja blizu Srbije traži radnike, minimalac 784 evra!

Telegraf 21.06.2016
Krajem maja na evidenciji je bilo prijavljeno 102.000 ljudi koji traže posao, što je tri odsto manje u odnosu na april i čak devet odsto manje nego u maju prošle godine. Broj nezaposlenih u Sloveniji je, prema podacima Državnog zavoda za… »

Samo "umobolni" mogu raditi protiv dobrih odnosa Srbije i Hrvatske!

Telegraf 21.06.2016
Teme kao što su zaštita nacionalnih manjina, razgraničenja i sukcesija je nešto čime će se dve države baviti i u budućnosti, jer su susedi. Susret predsednice Republike Hrvatske, Kolinde Grabar Kitarović, i premijera Srbije Aleksandra Vučića… »

Tragedija u libiji: 29 mrtvih u eksploziji u skladištu oružja

Telegraf 21.06.2016
Za sada još nije jasno kako se eksplozija dogodila. Najmanje 29 osoba je danas poginulo u eksploziji skladišta oružja u blizini libijske prestonice, a na desetine su ranjene, saopštili su bezbednosni zvaničnici i lekarske službe. STRAVIČNA… »

Fakultet za crnogorski jezik: Počinje upis, ima mesta samo za 40 studenata!

Telegraf 21.06.2016
U junskom upisnom roku će biti upisano 25 budžetskih i 15 samofinansirajućih studenata, a pravo na prijavu imaju svi kandidati sa završenom četvorodišnjom srednjom školom. Fakultet za crnogorski jezik i književnost nalazi se na Cetinju i danas je… »

Zabila sam saši nož u srce: Porodica Đorđević zavijena u crno!

Telegraf 21.06.2016
- Ona je sada u nekom stanju opšte umtvljenosti, odsutnosti, otupljenosti, ne znam kako bih opisao to stanje - rekao je njen advokat Dragan Pištalo. Karmen Matana Đorđević (23) iz Ploča u Hrvatskoj ubila je supruga Sašu Đorđevića (36) kada mu je… »

Pazite kada dižete novac sa bankomata: Pronađen "skimer" koji skida podatke sa kartica!

Telegraf 21.06.2016
"Skimer" se koristi da se neovlašćeno dođe do podataka kartica kojim se podiže novac. Policija u Bijeljini je sa bankomata konfiskovala “skimer”, koji služi za skidanje podataka s magnetne trake kartice. SPEKTAKULARNA PLJAČKA VEKA: Za 3 sata… »