Izvor: Telegraf/Beograd arhiva vesti 21.06.2016

Saniran kvar u "Makišu": Umesto sutra u sedam, Beograd dobija vodu večeras do 23 časa!

Telegraf 21.06.2016
- Zahvaljujući brzoj reakciji ekipa JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija” kvar, čije je otklanjanje bilo predviđeno do sutra u sedam časova, saniran je već danas u ranim popodnevnim časovima - kaže gradski menadžer Goran Vesić. Kvar na… »

Vesić: Rebalansom budžeta vraćamo dug prethodne vlasti od 68 miliona evra i ulažemo u nove projekte

Telegraf 21.06.2016
Prema rečima gradskog menažera, radiće se potpuna rekonstrukcija četiri pijace, Terazijski plato, tramvajska pruga preko Mosta na Adi, a novac za ove projekte obezbeđen je novim rebalansom budžeta. Rebalansom gradskog budžeta, koji je rezultat… »

SAD smo najjača policija u regionu: Vučić prisustvovao predaji specijalnih borbenih oklopnih vozila na Makišu! (video)…

Telegraf 21.06.2016
U Nastavnom centru Ministarstva unutrašnjih poslova "Makiš" izvršena je primopredaja 20 novih vozila, Vučić najavio da će do kraja godine biti nabavljeno još šest za vojsku i još toliko za policiju. Premijer Aleksandar Vučić prisustvovao je… »

Pola Beograda danas bez vode: Evo i koji delovi tačno!

Telegraf 21.06.2016
Bez vode će ostati opštine Palilula, Rakovica, Čukarica, Surčin i Voždovac, a ostali delovi grada će ili povremeno ostajati bez nje ili će imati smanjen pritisak. Zbog havarije koja se juče dogodila u proizvodnom pogonu “ Makiš”, deo Beograda… »

Zorana Mihajlović otvorila poslovnicu kompanije Fly Fly Travel u Beogradu! (foto)

Telegraf 21.06.2016
Za ovo kratko vreme, kompanija je proširila svoje poslovanje i na teritoriju Evropske unije otvorivši poslovnicu u Austriji, Hrvatskoj i Sloveniji, a uspeh kompanije potvrđuju mnogobrojna domaća i međunarodna priznanja. Potpredsednica Vlade i… »

Da li je ovo moguće? Neverovatna slika iz autobusa obišla Srbiju! (FOTO)

Telegraf 21.06.2016
Bila montaža ili ne, ova slika obišla je celu Srbiju, i nikoga nije ostavila ravnodušnim. Na društvenim mrežama pojavila se krajnje neverovatna slika autobusa punog vode, i zapalila internet. Naime, tokom nevremena koje je zadesilo Srbiju, navodno je… »

Pijaca "Zemun" u novom ruhu (foto)

Telegraf 21.06.2016
Plato pijace "Zemun" dobija novi izgled, obzirom da je na Masarikovom trgu završen drugi deo prve faze uređenja pijačnog platoa. Radovi su obuhvatili popločavanje oko 2 000 m2 pijačnog platoa, dok će se u trećem delu popločati preostali deo platoa… »