Izvor: Večernje novosti/Beograd arhiva vesti 21.06.2016

Bez vode veliki broj potrošača u Beogradu, popravka "Makiša" do 16 sati

Večernje novosti 21.06.2016
Javno preduzeće Beogradski vodovod i kanalizacija saopštilo je da će kvar u pogonu „Makiš” biti saniran najkasnije danas do 16 časova. Javno preduzeće Beogradski vodovod i kanalizacija saopštilo je da će kvar u pogonu „Makiš” biti saniran… »

Noć u Beogradu: U četiri saobraćajne nezgode povređeno sedam osoba

Večernje novosti 21.06.2016
U četiri saobraćajne nezgode u Beogradu noćas lakše je povređeno sedam osoba, rečeno je jutros u Hitnoj pomoći. U četiri saobraćajne nezgode u Beogradu noćas lakše je povređeno sedam osoba, rečeno je jutros u Hitnoj pomoći. "U udesu koji se… »

Video: Pijavica u Pančevu

Večernje novosti 20.06.2016
Građani su snimili pijavicu koja se usred olujne kiše praćene gradom formirala iznad grada. Jako nevreme zahvatilo je u ponedeljak uveče i Pančevo. Grad veličine teniske loptice naneo je veliku štetu – brojni krovovi i šoferšajbne na… »

Nema ko da izda proteze

Večernje novosti 21.06.2016
Dom zdravlja na Paliluli trenutno radi bez dečjeg ortodonta. Dva lekara na bolovanju, dva na godišnjem odmoru. GODIŠNjI odmori i bolovanja odložili su podizanje proteza u DZ "Dr Milutin Ivković" na Paliluli do 27. juna!? Roditelji, koji su se… »

Šefovi krali naftu i delove

Večernje novosti 21.06.2016
Pre dve večeri privedeno nekoliko radnika službe održavanja u pogonu "Kosmaj". Akciju organizovali MUP i unutrašnja kontrola GSP. UNUTRAŠNjA kontrola Gradskog saobraćajnog preduzeća i pripadnici MUP pre dve večeri organizovali su veliku akciju u… »

Taksistu tukli komunalci?

Večernje novosti 21.06.2016
Sukob vozača i komunalne policije na aerodromu "Nikola Tesla" BEOGRADSKI taksisti blokirali su u nedelju uveče prilaz Aerodromu zbog toga što su njihovog kolegu priveli komunalci. Taksi prevoznici kažu da je posredi bahato ponašanje komunalaca, dok… »

Požar u studentskom domu: Pikavac zapalio devojačku sobu?

Večernje novosti 21.06.2016
Utvrđuje se uzrok požara u studentskom domu "Vera Blagojević II" UZROK požara koji je u nedelju u ranim popodnevnim satima izbio u ženskom studentskom domu "Vera Blagojević II" još nije poznat. Ulaz u izgorelu sobu je zabranjen, a "ključ" je u… »

Kao u bazenu: Beograđani se vozili u potopljenom autobusu

Večernje novosti 21.06.2016
Nevreme praćeno gradom, jakim vetrom i grmljavinom u ponedeljak je pogodilo Beograd nešto posle 18 časova. Nevreme praćeno gradom, jakim vetrom i grmljavinom u ponedeljak je pogodilo Beograd nešto posle 18 časova. Nezapamćeno nevreme u Beogradu… »

Na divlje gradi, komšijama preti

Večernje novosti 20.06.2016
Investitor iz Krnjače pretio žiteljima Partizanskog bloka zato što su ga prijavili. Stanari tvrde da je J. T. sa "ekipom" dolazio na kućnu adresu da ih zastrašuje. ŽITELjI Partizanskog bloka u Krnjači, koji su prijavili nelegalnu gradnju, strepe od… »