Izvor: Večernje novosti/Ekonomija arhiva vesti 21.06.2016

MMF: Naviknite se na rast cene struje

Večernje novosti 21.06.2016
Upozorenje MMF nakon još jedne kontrole: od Elektroprivrede ključno obuzdavanje troškova, poboljšavanje efikasnosti i porast investicija. O penzijama i platama krajem godine. NAJTEŽI zadatak koji Srbija treba da obavi u saradnji sa Međunarodnim… »

Grabar-Kitarović: Predložiću Vučiću ekonomski forum u Osijeku

Večernje novosti 21.06.2016
Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović najavila je danas da će mandataru za sastav Vlade Srbije Aleksandru Vučiću predložiti da se na jesen u Osijeku organizuje ekonomski forum. Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović najavila je danas… »

Vučić: Bez zamerki MMF

Večernje novosti 21.06.2016
Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je najteže pitanje u razgovorima sa delegacijom MMF bilo kako sprovesti racionalizaciju i drugačiju sistematizaciju u Elektroprivredi Srbije. Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da… »

EPS objavio poziv za prodaju 99 polovnih automobila

Večernje novosti 20.06.2016
Javno preduzeće Elektroprivreda Srbije (EPS) objavilo je u ponedeljak javni poziv za prodaju 99 polovnih motornih vozila, a javno otvaranje ponuda zakazano je za 30. jun. Javno preduzeće Elektroprivreda Srbije (EPS) objavilo je u ponedeljak javni poziv… »

Boing na pragu istorijskog ugovora sa Iranom

Večernje novosti 21.06.2016
Kompanija Boing saopštila je da je potpisala istorijski ugovor sa nacionalnom avio kompanijom Irana, vredan 25 milijardi dolara, čime je ostvaren najveći poslovni sporazum SAD i Irana od 1979. godine. Kompanija Boing saopštila je danas da je potpisala… »

"Novosti" saznaju Pet godina nisu znali da potroše 305 miliona

Večernje novosti 20.06.2016
Uskoro nova odluka o tome kako će da se investira novac namenjen razvoju nauke u Srbiji. Realizacija kredita oduzeta Jedinici za upravljanje projektima i dodeljena Marku Blagojeviću. VLADA Srbije oduzela je Jedinici za upravljanje projektima (JUP)… »