Izvor: Večernje novosti/Regioni arhiva vesti 21.06.2016

Sindikati "Fijata" zovu premijera u pomoć

Večernje novosti 21.06.2016
Pregovori sindikata i poslovodstva fabrike "Fijat Krajsler automobili Srbija" privremeno su zamrznuti, jer je za petak dogovoren sastanak sa premijerom Aleksandrom Vučićem. PREGOVORI sindikata i poslovodstva fabrike "Fijat Krajsler automobili Srbija"… »

Pse dovoze u čoporima

Večernje novosti 21.06.2016
Zbog neodgovornih vlasnika na ulicama Novog Sada sve više lutalica, čak i iz drugih gradova. U naselje Bocke kombijem doneto i na ulicu pušteno sedam pasa. NA ulicama Novog Sada i prigradskih naselja boravi oko 3.000 napuštenih pasa, ali je veliki… »

Ples vršnjaka za malu Julijanu

Večernje novosti 21.06.2016
Na takmičenju "Sportsko leto" sakupljana pomoć za obolelu devojčicu. PARAĆIN - Svake godine u okviru "Sportskog leta", manifestacije namenjene đacima koja se održava u centru grada, održava se i Festival uličnih plesača, popularno nazvan… »

Tomić: Najveće posledice nevremena u Banatu i Beogradu

Večernje novosti 21.06.2016
Najveće posledice nevremena su na teritoriji grada Beograda i u Banatu, ali nije bilo mnogo intervencija niti dramatičnih situacija, rekao je danas pomoćnik načelnika Sektora MUP za vanredne situacije Bojan Tomić. Najveće posledice nevremena su na… »

Nova vlast u Rekovcu

Večernje novosti 21.06.2016
Posle par "preletanja" odbornika formirana koalicija SPS-JS-DS. SNS: Nelegitimna sednica, žalićemo se ministarstvu. REKOVAC - Vlast u opštini Rekovac, koju je činila koalicija SNS - GG "Levač Levčanima" - SDS, kojoj se priključila i Aleksandra… »

Vandali oskrnavili mauzolej Lajoša Vermeša

Večernje novosti 21.06.2016
Porušeno obeležje Lajoša Vermeša, osnivača Olimpijskih igara na Paliću, preteče onih modernih, u Atini. Olimpijska godina Subotičanima - za stid. Koliko treba vremena da se vandali otkriju. MAUZOLEJ Lajoša Vermeša, osnivača Olimpijskih igara na… »

Život Tesle u 4D projekciji

Večernje novosti 21.06.2016
Na centralnom gradskom trgu u Nišu spektakularni umetnički projekat. Fasade zgrada bile su "platna". "Telekom Srbija" populariše nauku. UMETNIČKI projekat kompanije "Telekom Srbija", "Teslin vremeplov", predstavljen je tokom minulog vikenda i juče na… »

Kombajn umesto berača

Večernje novosti 21.06.2016
U voćnjaku zrenjaninskog "Dijamant - Agrara" i bez vrednih ruku sve su višnje obrane. Rod višnje izuzetan. Mašina veoma efikasna, zamenjuje od 600 do 650 sezonaca! SUMNjU zbog izostanka uobičajene junske vreve u toku berbe višanja u rasadniku… »

Gvozdenović gradonačelnik Valjeva

Večernje novosti 20.06.2016
Na sednici u ponedeljak izabrano novo rukovodstvo i koaliciona vlast grada na Kolubari. Najvažniji zadaci zapošljavanje, rešavanje problema propalog kombinata "Srbijanka" LIDER ovdašnjih naprednjaka dr Slobodan Gvozdenović, lekar specijalista… »

Sahranjen mašinovođa

Večernje novosti 20.06.2016
Zoran Tričković (49) iz Niša koji je preminuo za komandama lokomotive teretnog voza kojim je upravljao, a koji je na stanici u Popovcu čekao da krene ka Zaječaru, sahranjen je u rodnom selu Moklište kraj Bele Palanke. NIŠ - Mašinovođa Zoran… »