Beograd arhiva vesti 22.06.2016

Žestoka tuča na ulici u zemunu: Vozač metalnom kukom napao pešaka i njegovu devojku, a onda dobio batine! (video)

Telegraf 22.06.2016
Da bi sve bilo gore, pošteđena nije bila ni devojka, koju je napao drugar vozača. Međutim napadnuti momak mu nije ostao dužan. U centru Zemuna, kod okretnice autobusa, dogodio se nesvakidašnji incident. Vozač automobila presekao je pešaka na… »

Haos u centru Beograda: Zapalio se automobil, pa vatra zahvatila još tri vozila!

Telegraf 22.06.2016
Vatra s tog vozila zahvatila je i oštetila još tri vozila. Jedno vozilo zapalilo se u centru Beograda, rečeno je agenciji Beta u Ministarstvu unutrašnjih poslova. Kako su naveli, vozilo se zapalilo noćas oko 1.10 sati u Ulici cara Uroša. Vatra s tog… »

Skupština grada Beograda usvojila rebalans budžeta

Večernje novosti 22.06.2016
Skupština grada Beograda usvojila je danas rebalans budžeta za ovu godinu, nakon ćega će gradski budžet iznositi 107 milijardi dinara, odnosno 16 milijardi više od budžeta za 2015. godinu. Skupština grada Beograda usvojila je danas rebalans… »

„Politika” dobila trg

Politika 22.06.2016
Prostor od zgrade u Makedonskoj 29 u kojoj je redakcija najstarijeg dnevnog lista na Balkanu do Cetinjske ulice u centru Beograda imenovan je u Trg „Politika”. „Politika”, najstariji i najugledniji dnevni list na Balkanu, koja više od 112 godina… »

Parkirao je limuzinu u Beogradu gde je hteo! Nije ni sanjao šta će sa njom da se desi! (foto)

Srbija danas 22.06.2016
Vozač limuzine nije znao šta će ga snaći! Danas je u ulici Tadeuša Košćuška zabeležen jedan neobičan prizor. Pauk je odnosio nepropisno parkirano vozilo. Iako to zvuči kao svakodnevni prizor, iznenadićete se kada čujete da je ustvari odneta… »

Kolaps Na Banovom brdu: Potpuni haos i na Sajmu, zatvorene dve trake

Telegraf 22.06.2016
- Na Banovom brdu i Čukaričkoj padini je totalni kolaps. U Bulevaru vojvode Mišića od Ruske ulice pa sve do zgrade Bigza zatvorene su dve trake - rekli su iz Žutog taksija. Osim uobičajenih gužvi na Autokomandi, Gazeli i Radničkoj ulici ka gradu… »

Veći prihodi za grad i opštine: Beograd preuzeo kontrolu nad poslovnim prostorom

Srbija danas 22.06.2016
Grad Beograd danas je preuzeo brigu o poslovnom prostoru na svojoj teritoriji, koji se do sada nalazio pod kontrolom opština, što će, kako je objasnio gradski menadžer Goran Vesić omogućiti veće prihode, kako za grad, tako i za te opštine. Vesić… »

Povređen pešak u Zemunu: Hitna pomoć obavila intervencija

Telegraf 22.06.2016
Tokom noći Hitna pomoć je obavila 99 intervencija, od čega 30 na javnom mestu, a najčešće su se javljali asmatičari, ljudi sa niskim krvnim pritiskom i pacijenti sa srčanim tegobama. Pešak star oko 67 godina povređen je u saobraćajnoj nezgodi u… »

Sednica skupštine Grada: Odbijen predlog za raspravu o rušenju Savamale

Kurir 22.06.2016
Odbornička grupa Demokratske stranke predložila je danas da se u Skupštini Grada razmatra uloga i odgovornost najviših organa Beograda u krivičnim delima počinjenim prilikom rušenja dela Savamale u noći između 24. i 25. aprila, međutim ta tačka… »

Drveće drobe pa oblažu sadnice

Večernje novosti 22.06.2016
Seča stabala po parkovima je planirana i u skladu sa merilima "Zelenila" BEOGRAĐANI koje uznemirava seča drveća u prestoničkim šumama i parkovima nemaju razloga za brigu! Iz "Zelenila" uveravaju da je svaka seča po propisu i otkrivaju da se… »