Izvor: Auto blog arhiva vesti 22.06.2016

Grand Motors premijum ponuda za Ford Kugu i Mondeo

Auto blog 22.06.2016
Grand Motors, ovlašćeni uvoznik, prodavac, distributer i serviser automobila marke Ford u Srbiji, uz podršku principala pripremio je izuzetnu ponudu za klijente orijentisane ka premijum segmentu. Na raspolaganju su dva izuzetno bogato opremljena top -… »

BMW Serije 7 i Montblanc

Auto blog 22.06.2016
Na ekskluzivnom događaju u Minhenu BMW grupa predstavila je novo izdanje Serije 7, inspirisano stogodišnjicom postojanja brenda. BMW planira da na tržištu bude dostupno 100 ovakvih automobila. Montblanc je podržao luksuz i kvalitet i zajedno sa BMW… »

Saab definitivno odlazi u istoriju

Auto blog 22.06.2016
Kako piše B92, ako ste se nadali da će Saab nekim čudom ustati iz pepela, prešli ste se. National Electric Vehicle Sweden (NEVS) nedavno je najavio da ovaj brend i zvanično odlazi u istoriju. NEVS – švedsko kineski konzorcijum – preuzeo je… »

Pet zvezdica na EuroNCAP testu za Alfu Giuliju, Seat Atecu i VW Tiguan

Auto blog 22.06.2016
Nezavisna organizacija za proveru bezbednosti vozila EuroNCAP je objavila rezultate crash testova za tri nova automobila - Alfu Giuliju, Seat Atecu i Volkswagen Tiguan. Svi su ocenjeni sa maksimalnih pet zvezdica, a više detlja možete pročitati na… »

McLaren 570S Sprint i McLaren P1 LM

Auto blog 22.06.2016
McLaren je još ranije saopštio da će na predstojećem događaju Goodwood Festival of Speed prikazati i model 570S Sprint, a sada su dan pre njegove promocije objavljene i prve zvanične slike i video. U pitanju je model za stazu, baziran na McLarenu… »

Mitsubishi Motors na putu da zabeleži gubitak od 1,4 milijarde dolara

Auto blog 22.06.2016
Kako prenosi Tanjug, japanski proizvođač automobila Micubiši Motors saopštio je da je na putu da zabeleži gubitak od 145 milijardi jena (1,4 milijarde dolara). Micubiši se suočava sa gubitkom u ovoj fiskalnoj godini u svetlu skandala zbog… »

Honda pokušala da postane Veyron

Auto blog 22.06.2016
Model koji možete da vidite na slikama je toliko loš, da teško može da se nazove replika, više je pokušaj. Automobil pripada gospodinu Sant Gurmeet Ram Rahim Singh Insanu, koji je vođa neprofitne spiritualne organizacije iz Sirse, koja se zove Dera… »

Na tržište stižu električni Nissan Juke i X-Trail

Auto blog 22.06.2016
Japanski proizvođač razmišlja i o malom gradskom automobilu sa električnim pogonskim sklopom I u Nissanu najavljuju veliku 'zelenu' revoluciju u svojoj gami. Japanci su najavili da će i njihovi najprodavaniji crossoveri i SUV-ovi dobiti električni… »

Priveden vozač divljak iz Sremčice: Pogledajte snimak koji je sledio Srbiju

Auto blog 22.06.2016
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova su, nakon snimka koji se pojavio u medijima, odmah reagovali i posle intenzivne potrage identifikovali vozača koji je automobilom prošao kroz crveno svetlo na pešačkom prelazu u Sremčici, na kojem se… »

Predstavljen ruski roadster Krim

Auto blog 22.06.2016
U Simferopolju na Krimu je predstavljen roadster Krim čija proizvodnja bi trebalo da startuje tokom 2018. godine. Kako se najavljuje, u narednom periodu će se vršiti testovi ovog manjeg dvoseda sa zadnjim pogonom koji inače pokreće 1,6 litarski Ladin… »