Izvor: Auto magazin arhiva vesti 22.06.2016

Grand Motors: Premijum ponuda za Kugu i Mondeo

Auto magazin 22.06.2016
Grand Motors, ovlašćeni uvoznik, prodavac, distributer i serviser automobila marke Ford u Srbiji, uz podršku principala pripremio je izuzetnu ponudu za klijente orijentisane ka premijum segmentu... Na raspolaganju su dva izuzetno bogato opremljena top… »

BMW Serije 7 i Montblanc

Auto magazin 22.06.2016
Na ekskluzivnom događaju u Minhenu BMW grupa predstavila je novo izdanje Serije 7, inspirisano stogodišnjicom postojanja brenda. BMW planira da na tržištu bude dostupno 100 ovakvih automobila... Montblanc je podržao luksuz i kvalitet i zajedno sa BMW… »

Model Alfa Romeo Giulia dobio je 5 zvezdica od Euro NCAP-a

Auto magazin 22.06.2016
Model Alfa Romeo Giulia dobio je prestižno priznanje 5 Euro NCAP zvezdica, ostvarivši skor od 98% za zaštitu odraslih putnika svih grupa: to je najbolji ikad zabeležen rezultat u konkurenciji automobila, postignut uprkos uvođenju strožijeg sistema… »

Bili smo na Motrio brend događaju u Zagrebu + FOTO

Auto magazin 22.06.2016
Protekle nedelje, u Zagrebu, upoznali smo novitete iz Motrio robne marke zamenskih delova, koju je Renault osnovao 1998. za starija vozila svih marki. Pored zanimljivosti iz Motria, u Oryx centru za bezbednu vožnju, isprobali smo nekoliko kvalitetnih… »

MINI VISION NEXT 100: Svaki MINI je moj MINI

Auto magazin 22.06.2016
MINI predstavlja savršen automobil iz premijum kompakt klase namenjen gradskoj vožnji. Digitalizacija i povezanost u velikoj meri menjaju našu svakodnevnicu - ta promena stupa na snagu veoma brzo i primetno u urbanim područjima... MINI VISION NEXT 100… »

FIA ETCC – Lein racing krenuo za Portugal

Auto magazin 22.06.2016
Nakon “zelenog pakla” Nirburgringa novosadski Lein racing narednog vikenda očekuje novi ETCC izazov. U okviru evropskog kupa turing automobila dvadesetogodišnji Mladen Lalušić će sa svojim Seat Leonom TCR nastupiti na uličnoj stazi u… »

Hyundai u Srbiji promoviše Evropsko prvenstvo u fudbalu

Auto magazin 22.06.2016
U subotu 18.06.2016, u Beogradu, na Adi Ciganliji, Adriatic Motors Beograd, generalni zastupnik Hyundai vozila za Srbiju, održao je promociju Evropskog prvenstva u fudbalu... Posetioci su imali priliku da se lepo zabave i učestvuju u takmičenju u… »