Izvor: Glas Zapadne Srbije/Regioni arhiva vesti 22.06.2016

Aerodrom Nikola Tesla donira 300.000 evra aerodromu Morava

Glas Zapadne Srbije 22.06.2016
Aerodrom "Nikola Tesla" obezbediće 300.000 evra kako bi se osposobili delovi aerodroma "Morava" u Lađevcima, kod Kraljeva, za saobraćanje aviona. Sa ovim novcem urediće se pista kako bi avioni u početku mogli da saobraćaju danju, a urediće se i… »

Petković reizabran za gradonačelnika

Glas Zapadne Srbije 22.06.2016
Užice - Predsednik užičkih naprednjaka Tihomir Petković danas je reizabran za gradonačelnika Užica, dok će funkciju njegovog zamenika obavljati Nemanja Nešić, takođe iz SNS. Za izbor dvojice najviših gradskih čelnka i Gradskog veća glasalo je… »

Roditelji iz Čačka dali neobičan oglas

Glas Zapadne Srbije 22.06.2016
Čačak - Popustio je u školi, postao je histeričan i vešt manipulator. Samo mu je kompjuter važan, kažu otac i majka dečaka od 13 godina i traže nekog kod koga će brati voće ili pomagati starijima Roditelji učenika šestog razreda OŠ „Ratko… »

Superbaka rasteruje gradonosne oblake

Glas Zapadne Srbije 22.06.2016
Užice - Nije neobično što danas, među strelcima, u protivgradnoj zaštiti ima žena. Ali jedna među njima jeste neobična strelkinja je na Ponikvama, iznad Užica, ima 76 godina, a na oblake puca duže od tri decenije. I dok neki, zbog nerednovnih… »

Uhapšeni zbog sumnje da su bacili bombu, Prijepoljac osumnjičen za saučesništvo

Glas Zapadne Srbije 22.06.2016
Sarajevska policija je saopštila da je uhapšena osoba za koju se sumnja da bacila dve eksplozivne naprave na različitim lokacijama na području Opšine Centar. Uhapšena A.E. je priznala izvršenje ovog krivičnog dela i izjavila da je saizvršilac… »

Petrović: Političko nasilje zavladalo Gornjim Milanovcem

Glas Zapadne Srbije 22.06.2016
Gornji Milanovac - Smenjena načelnika Opštinske uprave u Gornjem Milanovcu Gorica Petrović, u intervju za Glas zapadne Srbije, rekla je da su navedeni razlozi za njenu smenu neosnovani, izrazivši nadu da svoja prava po pitanju radnog odnosa neće… »

Kamiondžija iz Prijepolja krijumčario marihuanu

Glas Zapadne Srbije 22.06.2016
Prijepolje - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa Upravom carina, zaplenili su na graničnom prelazu Gostun više od pet i po kilograma marihuane i uhapsili jednu osobu zbog sumnje da je počinila krivično delo neovlašćena… »

Nikolić sutra na proslavi Instituta za voćarstvo

Glas Zapadne Srbije 22.06.2016
Čačak - Predsednik Srbije Tomislav Nikolić prisustvovaće sutra svečanoj akademiji povodom obeležavanja 70 godina rada Instituta za voćarstvo, saopštila je pres Služba predsednika Srbije. Nakon obilaska Instituta i sastanka sa rukovodstvom… »

Pronađen dečak iz Užica, krio se zbog loše ocene

Glas Zapadne Srbije 22.06.2016
Užice - Kristijan Savić, trinaestogodišnji učenik sedmog razreda Osnovne škole „Slobodan Sekulić“ nestao je sredu oko 11 časova nakon što je otišao u svoju školu da preda đačku knjižicu. Ceo grad se podigao na noge, tragala je policija… »

Podeljeni resori novim većnicima

Glas Zapadne Srbije 22.06.2016
Priboj - Na prvoj sednici Opštinskog veća Priboj, u novom sazivu, većnicima su podeljeni resori. Opštinsko veće u svom sastavu ima devet članova, sa konkretnim resorima i zaduženjima. Pored predsednika opštine i njegovog zamenika, članovi veća… »