Izvor: Jugmedia/Regioni arhiva vesti 22.06.2016

Izabrani novi direktori u Vranju

Jugmedia 22.06.2016
VRANJE- Na drugoj sednici Skupštine grada Vranja izabrani su vršioci dužnosti direktora za pojedina javna preduzeća i ustanove. Nove šefove dobio je “Vodovod”, “Komrad”, “Turistička organizacija”, “Sportska hala” kao i “Dom… »

NESREĆA Teško povređeno šest radnika na Koridoru 10

Jugmedia 22.06.2016
LESKOVAC – U saobraćajnoj nesreći teško je povređeno šest radnika firme koja izvodi radove na Koridoru 10 kod Predejana, među kojima su i srpski državljani sa juga Srbije. Nesreća se dogodila na autoputu Koridora 10 u Grdečilkoj klisuri oko… »

Igor Živković novi načelnik Vranjske policije

Jugmedia 22.06.2016
VRANJE – Igor Živković (1976) novi je načelnik Policijske uprave u Vranju, potvrdio je za OK Radio portparol vranjske Policije Dragan Stamenković. Na ovo mesto Igor Živković je postavljen rešenjem od 21. junaove godine. Na mesto načelnika… »

Vulin najavio podršku Vranju

Jugmedia 22.06.2016
VRANJE- Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković razgovarao je danas u svom kabinetu sa ministrom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandrom Vulinom o socijalnim problemima u gradu. ,, Izuzetno mi je drago što ste, neposredno… »

Vojvođanke tkaju pirotske ćilime na Staroj planini

Jugmedia 22.06.2016
PIROT – Dvadesetak žena iz desetak gradova Srbije uči tajne izrade pirotskog ćilima na na Prvoj nacionalnoj Tkačkoj koloniji koja se održava na Staroj planini. Tajne zanata prenose im članica Zadruge za izradu pirotskog ćilima i suvenira… »

Na Vidovdanskim danima vilbalu, Džipijada i igra i predstave

Jugmedia 22.06.2016
VLADIČIN HAN – U Vladičinom Hanu od 24. do 28. Juna biće obeležana tradicionalna manifestacija „Vidovdanski dani“ kao i gradska slava. Manifestacija će započeti u petak, kada će biti organizovan defile ekipa koje će takmičiti u vilbalu… »

Radi kupališni kompleks u Beloj Palanci

Jugmedia 22.06.2016
BELA PALANKA – Kupališni kompleks ’’Banjica’’ u Beloj Palanci počeo je sa radom danas i tokom cele sezone biće otvoreno od 10 do 20 sati. Za decu do 7 godina ulaz je besplatan uz punoletnog pratioca. Deca od 7 do 15 godina ulaz plaćaju 100… »

Bura na tribini o medijima u Nišu

Jugmedia 22.06.2016
NIŠ –Da li u Srbiji treba da postoje regionalni javni servisi i da li je set medijskih zakona doneo dobro našoj zemlji ili ne, podelio je mišljenja učesnika današnje tribine održane u niškom Media i reform centru. Predsednik Nezavisnog udruženja… »

PRIVREDNA KOMORA Bela kuga se ne rešava pampersima i cuclama već ekonomijom

Jugmedia 22.06.2016
VRANJE -Regionalna privredna komora Leskovac i odeljenje u Vranju, započeli su obuku privrednika i primarnih proizvođača o formiranju zadruga sa ciljem poboljšanja njihovih uslova rada i povećanja prodaje i proizvodnje. Ove obuke predstavljaju… »

Za vikend „Vidovdanski sabor“ na Suvoj planini

Jugmedia 22.06.2016
GADŽIN HAN – U subotu 25. juna i nedelju 26. juna na izletištu „Tri lokve“ na Suvoj planini održaće se već tradicionalni „Vidovdanski sabor“. Za subotu je planirano okupljanje ljubitelja prirode, podizanje šatora i druženje, a u nedelju… »