Izvor: Jug press arhiva vesti 22.06.2016

Aleksandar Vulin kod gradonačelnika Vranja

Jug press 22.06.2016
VRANJE Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković razgovarao je danas sa ministrom za rad, zapošljavanje i socijalna pitanja Aleksandrom Vulinom prilikom njegove posete Vranju. ,, Izuzetno mi je drago što ste, neposredno nakon konstituisanja nove… »

Šest osoba povredjeno, četiri teško, kod sela Palojce

Jug press 22.06.2016
LESKOVAC Direktor Opšte bolnice u Leskovcu dr Nebojša Dimitrijević rekao je za JUGpress da su četiri najteže povredjena radnika u saobraćajnoj nesreći koja se danas dogodila u Grdeličkoj klisuri, prebačeni hitno u niški Klinički centar, da je… »

Stanković: Način izbora u DS iskorak u političkom životu

Jug press 22.06.2016
LESKOVAC Izbori u Demokratskoj stranci raspisani su za 24. septembar 2016. godine a predsednik Grdaskog odbora DS u Leskovcu Živojin Stanković u izjavi za JUGpress podseća da su na taj dan, pre 16 godina, održani su izbori na kojima je svrgnut sa… »

Donacija Republike Koreje Zdravstvenom centru u Vranju

Jug press 22.06.2016
VRANJE Ambasador Republike Koreje u Srbiji, Li Dohun danas je direktoru Zdravstvenog centra u Vranju dr Vladanu Stamenkoviću , u prisustvu ministra za rad, zapošljavanje i socijalnu politiku Aleksandra Vulina, uručio ključeve novog sanitetskog vozila… »

Agencija za borbu protiv korupcije vodila postupak protiv svakog petog poslanika

Jug press 22.06.2016
BEOGRAD (CINS) Od 250 poslanika Narodne skupštine kojima je potvrđen mandat, Agencija za borbu protiv korupcije je protiv 51 pokretala postupke zbog neprijaviljivanja imovine i drugih kršenja zakona. Ima i poslanika sa aktivnim krivičnim prijavama… »

Delegat sa Kosova na Globalnom preduzetničkom samitu 2016.

Jug press 22.06.2016
PRIŠTINA Ambasada SAD u Prištini saopštila je danas da “sa zadovoljtvom obaveštava” da će Miljot Šalja učestvovati na Globalnom preduzetničkom samitu (GES), koji će se odžati od 22-24. juna, 2016. u Palo Alto, Kalifornija. On će se… »

Skupština grada Vranja u znaku smenjivanja direktora, JS podržava vlast

Jug press 22.06.2016
VRANJE Druga sednica Skupštine grada Vranja neuobičajeno je kratko trajala i prošla je u znaku smenjivanja i imenovanja direktora javnih preduzeća. Najveće iznenađenje je predstavljalo ponašanje odbornika Jedinstvene Srbije koja je sa sedam mandata… »

Teodosije: Kosovo i Metohiju možemo sačuvati samo prisustvom ljudi

Jug press 22.06.2016
LESKOVAC Episkop Raško –prizrenski Teodosije rekao je za JUGpress da se kosovsko-metohijska zemlja može sačuvati prisustvom Srba na njoj ali da on je može da kaže sunarodnicima uvek I da ostanu na Kosovu I Metohiji ” tamo gde je život… »

Ilić vodi PU Leskovac a Živković PU Vranje

Jug press 22.06.2016
LESKOVAC Dosadašnji v.d. načelnika Policijske uprave Vranje Toma Ilić biće od danas na čelu Policijske uprave Leskovca, saznaje JUGpress. Ilić se iz Vranja vraća u Leskovca nakon što je juče razrešen dosadašnji načelnik PU Leskovac Vladimir… »

Svečano zatvoren LEDAMUS

Jug press 22.06.2016
LESKOVAC Koncertom učenika Muzičke škole “Stanislav Binički” u Narodnom pozorištu u Leskovcu sinoć su završene Leskovačke muzičke svečanosti (LEDAMUS). Ovogodišnji LEDAMUS obeležio je nastup Stefana Milenkovića, ali i nešto što su… »