Izvor: Jug press/Regioni arhiva vesti 22.06.2016

Aleksandar Vulin kod gradonačelnika Vranja

Jug press 22.06.2016
VRANJE Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković razgovarao je danas sa ministrom za rad, zapošljavanje i socijalna pitanja Aleksandrom Vulinom prilikom njegove posete Vranju. ,, Izuzetno mi je drago što ste, neposredno nakon konstituisanja nove… »

Šest osoba povredjeno, četiri teško, kod sela Palojce

Jug press 22.06.2016
LESKOVAC Direktor Opšte bolnice u Leskovcu dr Nebojša Dimitrijević rekao je za JUGpress da su četiri najteže povredjena radnika u saobraćajnoj nesreći koja se danas dogodila u Grdeličkoj klisuri, prebačeni hitno u niški Klinički centar, da je… »

Donacija Republike Koreje Zdravstvenom centru u Vranju

Jug press 22.06.2016
VRANJE Ambasador Republike Koreje u Srbiji, Li Dohun danas je direktoru Zdravstvenog centra u Vranju dr Vladanu Stamenkoviću , u prisustvu ministra za rad, zapošljavanje i socijalnu politiku Aleksandra Vulina, uručio ključeve novog sanitetskog vozila… »

Skupština grada Vranja u znaku smenjivanja direktora, JS podržava vlast

Jug press 22.06.2016
VRANJE Druga sednica Skupštine grada Vranja neuobičajeno je kratko trajala i prošla je u znaku smenjivanja i imenovanja direktora javnih preduzeća. Najveće iznenađenje je predstavljalo ponašanje odbornika Jedinstvene Srbije koja je sa sedam mandata… »

Teodosije: Kosovo i Metohiju možemo sačuvati samo prisustvom ljudi

Jug press 22.06.2016
LESKOVAC Episkop Raško –prizrenski Teodosije rekao je za JUGpress da se kosovsko-metohijska zemlja može sačuvati prisustvom Srba na njoj ali da on je može da kaže sunarodnicima uvek I da ostanu na Kosovu I Metohiji ” tamo gde je život… »

Ilić vodi PU Leskovac a Živković PU Vranje

Jug press 22.06.2016
LESKOVAC Dosadašnji v.d. načelnika Policijske uprave Vranje Toma Ilić biće od danas na čelu Policijske uprave Leskovca, saznaje JUGpress. Ilić se iz Vranja vraća u Leskovca nakon što je juče razrešen dosadašnji načelnik PU Leskovac Vladimir… »

Svečano zatvoren LEDAMUS

Jug press 22.06.2016
LESKOVAC Koncertom učenika Muzičke škole “Stanislav Binički” u Narodnom pozorištu u Leskovcu sinoć su završene Leskovačke muzičke svečanosti (LEDAMUS). Ovogodišnji LEDAMUS obeležio je nastup Stefana Milenkovića, ali i nešto što su… »