Izvor: MTV Srbija arhiva vesti 22.06.2016

Rihanna se rasplakala na početku koncerta u Dablinu

MTV Srbija 22.06.2016
Težak početak turneje po Velikoj Britaniji i Irskoj... Juče, na prvi dan leta, Rihanna je u sklopu svoje ANTI svetske turneje održala koncert u Dublinu koji je bio zakazan za 20:45h, a pevačica s Barbadosa pojavila se na bini pola sata kasnije. Koji… »

J.J. Abrams producira seriju o Michael Jacksonu

MTV Srbija 22.06.2016
Serija će biti zasnovana na knjizi Travisa Smileyja... Redatelj J.J. Abrams ("Star Wars: The Force Awakens", "Lost") će producirati TV seriju o legendarnom pevaču Michael Jacksonu, prenosi Variety. Serija je adaptacija nove knjige Tavisa Smileyja… »

Kraljica Elizabetha objavila svoj prvi tvit

MTV Srbija 22.06.2016
Devedeset joj je godina tek... Kraljica Elizabetha II možda ima devedeset godina, ali je dobro upoznata s tim koliko su danas društvene mreže važne. Upravo zato se obratila svojim fanovima širom sveta preko Twittera i lično poslala tvit zahvalnosti… »

Ko su uzori mladima u Srbiji?

MTV Srbija 22.06.2016
Istraživanje problema i potreba mladih, koje je TIM Centar iz Novog Sada sproveo za EXIT fondaciju, u okviru projekta “Novi Sad – Omladinska prestonica Evrope” (OPENS), pokazalo je podjednako zabrinjavajuće, ali i neke ohrabrujuće rezultate. Iako… »

„Stani na put“ u subotu na festivalu Dok'n'Ritam

MTV Srbija 22.06.2016
Film „Stani na put“, dokumentarac o domaćoj hip hop sceni rađen u MTV i Red Bull produkciji, biće prikazan u subotu 25. juna u 15 časova u Klubu-knjižari Magistrala u okviru pratećeg programa festivala Dok'n'Ritam. U dokumentarcu „Stani na… »

Ovako je kraljica selfija proslavila najvažniji praznik

MTV Srbija 22.06.2016
Kada si osoba koja je proslavila selfije, onda je više nego važno da obeležiš Dan selfija, zar ne? Ako niste znali, 21. jun se u SAD obeležava kao nacionalni praznik selfija! Da, i selfiji su dobili svoj praznik... Kako je Kim Kardashian zvezda koja… »

Pogledajte novi spot Beyonce

MTV Srbija 22.06.2016
U videu za pesmu „Sorry“ uz Queen Bey pojavljuje se i Serena Williams! Da, već i vrapci na grani znaju da je sredinom proleća Beyonce objavila novi album „Lemonade“, koji je pratila cela filmska priča sa premijerom na HBO kanalu. Međutim… »

Iwan Rheon (Ramsay Bolton) zahvaljuje GoT fanovima na podršci

MTV Srbija 22.06.2016
Tekst sadrži važan spoiler devete epizode aktuelne sezone "Game of Thrones"... Nakon dugoočekivane smrti sadista Ramsayja Boltona u devetoj epizodi "Game of Thrones", Iwan Rheon koji tumači ovog lika, zahvalio je fanovima na podršci… »

Bizarni savet koji je Donald Trump uputio Danielu Radcliffeu

MTV Srbija 22.06.2016
"Do dana današnjeg ne mogu da se poistovetim sa tim nivoomsamopouzdanja", prokomentarisao je glumac. Definitivno možemo reći da glumac Daniel Radcliffe ima iskustva s novinarima i intervjuima. Naime, iza njega je 15 godišnje iskustvo u glumi otkako se… »

Kadetska reprezentacija Srbije u jedrenju putuje u Portugaliju

MTV Srbija 22.06.2016
Podrži srpske kadete na njihovom putu do Portugalije! Četvoro mladih jedriličara iz Srbije, Kristina Boja, Stefan Yuill, Dušan Trbojević i Aleksandar Todorović , pod vodstvom trenera Radovana Drezge, predstavljaće Srbiju na Svetskom prvenstvu u… »