Izvor: OK radio/Regioni arhiva vesti 22.06.2016

Skupština bira nove direktore

OK radio 22.06.2016
U sredu 22. juna održava se nova, druga sednica Skupštine grada Vranja u ovom sazivu. Glavna tema Skupštine biće izbor novih direktora javnih preduzeća u gradu, pa će nove čelnike u sredu dobiti Vodovod, Komrad, Skijalište, Sportska hala…. Pored… »

Ni: Stotine miliona iz javnih preduzeća “pojela maca”

OK radio 22.06.2016
Svih pet postupaka koje je DRI pokrenula nakon revizije budžeta 2010. godine protiv niških javnih preduzeća, Fonda za razvoj i njihovih direktora obustavljeni su uglavnom zbog zastarelosti, tako da za nenamensko trošenje stotina miliona niko nije… »

Sedam radnika češke firme teško povređeno u sudaru

OK radio 22.06.2016
Sedam radnika češke firme koja izvodi radove na autoputu u Grdeličkoj klisuri na Koridoru 10 povređeno je danas u saobraćajnoj nesreći u sudaru kombi vozila i putničkog automobila, potvrđeno je "Blicu" u leskovačkoj bolnici. Do nesreće je došlo… »

Živković novi načelnik vranjske policije

OK radio 22.06.2016
Igor Živković (1976) novi je načelnik Policijske uprave u Vranju, potvrdio je za OK Radio portparol vranjske Policije Dragan Stamenković. Na ovo mesto Igor Živković je postavljen rešenjem od 21. juna ove godine. Na mesto načelnika vranjske… »

Povređeni turisti prebačeni u Bratislavu

OK radio 22.06.2016
Nekoliko slovačkih i čeških turista povređenih u udesu slovačkog autobusa kraj Aleksinca u utorak, kada je petoro poginulo, a 14 povređeno, smešteno je u bolnicu u Bratislavi pošto su sinoć je iz Niša prevezeni specijalnim letom aviona Vlade… »

Sedišta kombija puna cigareta!

OK radio 22.06.2016
Carinici su u ponedeljak, na graničnom prelazu Gradina, sprečili pokušaj krijumčarenja 27.400 cigareta i 106.000 švedskih kruna. Cigarete je pokušao da prokrijumčari bugarski državljanin, koji se sa još šest saputnika u putničkom kombiju… »

Skupština: Ko su novi vranjski direktori

OK radio 22.06.2016
Skupština grada Vranja u nastavku svoje druge sednice u novom sazivu bira nove direktore pojedinih javnih preduzeća i ustanova. Biografije novih direktora date su prema navodima Komisije za mandatno imenutetska pitanja grada Vranja. Novi direktor… »

Vranje: I JS u vladajućoj koaliciji

OK radio 22.06.2016
Sedam odbornika Jedinstvene Srbije (JS) u Vranju od 22. juna ušli su u lokalnu vladajuću koaliciju, koja sada ima većinu od 45 mandata, od 65 odbornika koliko ih ima u vranjskom parlamentu. Naznake o novoj članici vladajuće koalicije mogle su se… »

Novi odbornici u Skupštini grada

OK radio 22.06.2016
Skupština Vranja nastavila je svoju drugu sednicu izborom novih odbornika umesto dosadašnjih, koji su morali da podnesu ostavke zbog sukoba interesa ili sličnih razloga. Novi odbornici iz SPS-a u Skupštini su dosadašnji većnik Nebojša Zupanćić i… »

Veliko priznanje za vranjski Vodovod

OK radio 22.06.2016
Preduzeće “Vodovod” iz Vranja dobitnik je sertifikata „Firma od poverenja“ za 2016. godinu, saopštio je menadžment firme. Ovaj sertifikat se dodeljuje privrednicima sa dobrom reputacijom među klijentima i poslovnim saradnicima. Svake godine ga… »