Izvor: Prva arhiva vesti 22.06.2016

Lažne šlep-službe haraju putevima Srbije!

Prva 22.06.2016
Najveći evropski automobilski klub – Auto-moto savez Nemačke (ADAC) koji broji 20.000.000 članova, upozorio je sve članove na svojoj zvaničnoj stranici da ih kroz Srbiju vrebaju lažne šlep-službe koje se predstavljaju kao njihovi partneri! Zbog… »

Možda je bolje da ove znake horoskopa izbegavate: Ne mogu da vas smisle!

Prva 22.06.2016
Horoskop otkriva kome ste iritantni, ali i koji tip ličnosti vama ne odgovara. OVAN Ovaj znak je energičan i plahovit. Najviše ga uznemirava emotivna Riba, koja ima jaku intuiciju i od nje je nemoguće nešto sakriti. Takođe, Ribe su pomalo u svom… »

Kada krenete na malu maturu, u torbici MORATE imati OVO!

Prva 22.06.2016
Toalete, frizure, šminka, cveće, fotografisanje i đuskanje sve dok noge mogu da izdrže... Tako bi se ukratko opisao jedan od važnijih dana u životu svakog od nas - mala matura. Kako su se za malu maturu spremali učenici beogradske osnovne škole… »

Hrvati su u osmini finala, EP, evo šta im je poručio Severinin muž!

Prva 22.06.2016
Hrvatska fudbalska reprezentacija osvojila je prvo mesto u grupi D na EP Francuskoj nakon što je u susretu trećeg kola u Bordou svladala Španiju. Ali, tu vest već znaju oni koji prate Evropsko prvenstvo. Za ovu rubriku, zanimljiviji je komentar Igora… »

Ona na telu ima žabu i balerinu, a imala je i princezu...

Prva 22.06.2016
Ovako vitiligo opisuje i doživljava jedna devojčica koja je ponosna na svoju različitost... Marija Ožegović ima 12 godina, a obolela je od vitiliga kada je imala samo tri godine. Marija sa ponosom "nosi" svoju kožu i objašnjava kako okolina i… »

JK na majici nosi tigra, u horoskopu lava, a umiljato mače na kolenima

Prva 22.06.2016
Za Cezara možete da kažete da je mala maca, ali ne i za njegovu gazdaricu. Ona je lavica (u horoskopu), tigrove nosi na grudima, a videćemo da li će ovo mače uspeti da je pripitomi :). Ako već niste pogodili, da otkrijemo misteriju. Malo mače Cezar… »

Postupak Lidije u finalu "Neki novi klinci" dirnuo Miru Bobić: "Ona je apsolutni pobednik Srbije"

Prva 22.06.2016
Kako se Lidija Janković iz sela Draginje našla na svim mogućim portalima i društvenim mrežama u Srbiji? Kako je njen nastup u emisiji "Neki novi klinci" dirnuo pola naše zemlje i podstakao Miru Bobić Mojsilović da napiše blog o njoj. Šta je tako… »

Smešna strana horoskopa: Šta koji znak kaže posle seksa

Prva 22.06.2016
U horoskop možemo da verujemo ili da ne verujemo, ali nekad se i zasmejemo kada su opšte karakteristike znakova malo iskarikirane. Pogledajte o čemu je reč. Ovan: Ok, hajde ponovo! Bik: Gladan sam, dodaj mi picu. Blizanac: Gde je daljinski? Rak: Kada… »

Cecin "Autogram" za tri dana!

Prva 22.06.2016
Pevačica je na Instagramu objavila fotku i video koji najavljuju nov album "Autogram". Album izlazi za samo nekoliko dana. Nov album Ceca će objaviti u subotu, 25. juna i to je njen 16. studijski album sa 11 pesama. Kako pišu " Novosti", pored naslovne… »

Zašto je Vegas "Grad greha", a London "Stari dim"?

Prva 22.06.2016
Saznajte šta se krije iza najpoznatijih nadimaka svetskih metropola. Iako se smatralo da je ovaj nadimak stariji, nedavna istraživanja pokazala su da je za 'Veliku jabuku' zaslužan književnik Edvard Martin, koji je današnji nadimak grada spomenuo u… »