Izvor: Total car arhiva vesti 22.06.2016

Premijum ponuda za Kugu i Mondeo

Total car 22.06.2016
Grand Motors, ovlašćeni uvoznik, prodavac, distributer i serviser automobila marke Ford u Srbiji, uz podršku principala pripremio je izuzetnu ponudu za klijente orijentisane ka premijum segmentu. Na raspolaganju su dva izuzetno bogato opremljena top… »

“Super” ponuda – kupiš auto, dobiješ automatsku pušku

Total car 22.06.2016
Američki trgovci automobilima se decenijama dovijaju da na najrazličitije načine privuku kupce, a nije retkost da se uz automobil kao deo “super ponude” nudi i vatreno oružje. Ovog puta je jedan prodavac došao u žižu javnosti, jer nudi pušku… »

Mercedes-AMG GT R stiže do stotke za 3.6 sekundi

Total car 22.06.2016
Mercedes-AMG objavio je prve rezultate o svojoj GT R zveri koja će debitovati 24. juna na Gudvud festivalu brzine. Atraktivni kupe zadržaće svoj biturbo V8 motor kao i ostatak ranga. Sada on proizvodi 577 konjskih snaga. Poređenja radi, 4.0-litarski… »

Posle “Tesle” stiže i “Nikola”!

Total car 22.06.2016
Ako želite da svima stavite do znanja da imate projekat koji će napraviti revoluciju, najjednostvanije je da ga nazovete po najvećem naučniku svih vremena. To je posebno izraženo u automobilskoj industriji, s obzirom da se posle sad već svima… »

Bivši CEO VW-a pod istragom

Total car 22.06.2016
Dizelgejt skandal sada je u rukama javnih tužilaca u Nemačkoj, koji su naložili istragu dva visoko rangirana direktora u Volkswagenu, uključujući svrgnutog Martina Vinterkorna. O istrazi za sada gotovo da nema nikakvih detalja, osim da su dva… »