Regioni arhiva vesti 22.06.2016

Završni račun na prvoj sednici SG

RT Kragujevac 22.06.2016
Odluka o završnom računu budžeta grada Kragujevca za 2015. godinu najznačajnija je tema dnevnog reda sednice Skupštine grada u novom sazivu koja je zakazana za petak, 24. jun. Izveštaj eksterne revizije sastavni je deo odluke o završnom računu… »

Pažnja: U petak akcija suzbijanja komaraca i krpelja na teritoriji Kragujevca!!!

iKragujevac 22.06.2016
U petak 24.juna akcija suzbijanja komaraca i krpelja na teritoriji Kragujevca. U petak 24. juna 2016. godine, ukoliko vremenski uslovi budu povoljni, oko podne i u večernjim satima, će biti izvedena druga po redu akcija tretiranja zelenih površina… »

Pomoć za prvi let

Politika 22.06.2016
Aerodrom „Nikola Tesla“ pomoći će aerodromu „Morava” u Lađevcima kod Kraljeva u završnom tehničkom opremanju kako bi se pokrenuo davno najavljivani civilni saobraćaj. Lađevci kod Kraljeva – Nije otvoren kao nekoliko puta ranije, nije… »

Izabrani novi direktori u Vranju

Jugmedia 22.06.2016
VRANJE- Na drugoj sednici Skupštine grada Vranja izabrani su vršioci dužnosti direktora za pojedina javna preduzeća i ustanove. Nove šefove dobio je “Vodovod”, “Komrad”, “Turistička organizacija”, “Sportska hala” kao i “Dom… »

Tendersku dokumentaciju za nabavku kamiona, kontejnera i kanti do sada preuzelo deset potencijalnih ponuđača!

iKragujevac 22.06.2016
Do sada deset potencijalnih ponuđača preuzelo tendersku dokumentaciju za nabavku kamiona, kontejnera i kanti za smeće od ECEPP. Tendersku dokumentaciju za nabavku 11 kamiona, 1900 kontejnera i 3200 kanti za smeće za potrebe JKP “Čistoća“, koji… »

Stotine miliona iz javnih preduzeća “pojela maca”

Južne vesti 22.06.2016
Niš Svih pet postupaka koje je DRI pokrenula nakon revizije budžeta 2010. godine protiv niških javnih preduzeća, Fonda za razvoj i njihovih direktora obustavljeni su uglavnom zbog zastarelosti, tako da za nenamensko trošenje stotina miliona niko nije… »

Teška nesreća na auto-putu: Šest čeških radnika povređeno u stravičnom sudaru u Grdeličkoj klisuri

Telegraf 22.06.2016
Do nesreće je došlo oko 13.20 sati u sudaru kombija, kojim su se prevozili radnici, sa vozačem putničkog automobila za koga se ne zna da li je povređen. Šestoro radnika češke firme koja izvodi radove na autoputu u Grdeličkoj klisuri na Koridoru… »

Nagrađeni najbolji učenici u Kniću!

iKragujevac 22.06.2016
Nagrađeni najbolji učenici u Kniću. Za šesnaest najuspešnijih vukovaca iz osnovnih škola "Vuk Karadžić" iz Knića, "Sveti Sava" iz Toponice i "Rada Šubakić" iz Gruže kao i o jednom đaku iz srednje škole u Kniću predsednik opštine je… »

Značajna nagrada za FILUM

RT Kragujevac 22.06.2016
Prvu nagradu Niš Art Fondacije, koja je najznačajnija nagrada za mlade umetnike u Srbiji, osvojio je Milan Stepović, student master studija na Katedri za zidno slikarstvo Filološko-umetničkog fakulteta, u klasi profesora Gorana Rakića. Osim za… »

Zabrana parkiranja zbog "Arsenal festa"

RT Kragujevac 22.06.2016
Iz Praking servisa obaveštavaju da će zbog Arsenal festa biti zabranjeno parkiranje u Kosovskoj ulici na potezu između železničke pruge i ulice, kod biciklističke radnje "Kole" svakaoga dana od sutra do subote 25.06. od 07 h do 21 h. Iz ovog… »