Regioni arhiva vesti 22.06.2016

Završni račun na prvoj sednici SG

RT Kragujevac 22.06.2016
Odluka o završnom računu budžeta grada Kragujevca za 2015. godinu najznačajnija je tema dnevnog reda sednice Skupštine grada u novom sazivu koja je zakazana za petak, 24. jun. Izveštaj eksterne revizije sastavni je deo odluke o završnom računu… »

U petak akcija suzbijanja komaraca i krpelja

Ritam grada Kg 22.06.2016
U petak, ukoliko vremenski uslovi budu povoljni, oko podne i u večernjim satima, biće izvedena druga po redu akcija tretiranja zelenih površina protiv komaraca (uže gradsko jezgro, oko jezera Bubanj, Šumarice, Košutnjak, Ilina voda, parkovi, zelene… »

Aerodrom Nikola Tesla donira 300.000 evra aerodromu Morava

Glas Zapadne Srbije 22.06.2016
Aerodrom "Nikola Tesla" obezbediće 300.000 evra kako bi se osposobili delovi aerodroma "Morava" u Lađevcima, kod Kraljeva, za saobraćanje aviona. Sa ovim novcem urediće se pista kako bi avioni u početku mogli da saobraćaju danju, a urediće se i… »

Izabrani novi direktori u Vranju

Jugmedia 22.06.2016
VRANJE- Na drugoj sednici Skupštine grada Vranja izabrani su vršioci dužnosti direktora za pojedina javna preduzeća i ustanove. Nove šefove dobio je “Vodovod”, “Komrad”, “Turistička organizacija”, “Sportska hala” kao i “Dom… »

Deset potencijalnih ponuđača za nabavku kamiona i kontejnera

Ritam grada Kg 22.06.2016
Tendersku dokumentaciju za nabavku kamiona, kontejnera i kanti za smeće za potrebe JKP „Čistoća“, koji je objavljen 16. juna do sada je preuzelo deset potencijalnih ponuđača. Vrednost opreme procenjena je na 2,5 miliona evra, a sredstva su… »

Ni: Stotine miliona iz javnih preduzeća “pojela maca”

OK radio 22.06.2016
Svih pet postupaka koje je DRI pokrenula nakon revizije budžeta 2010. godine protiv niških javnih preduzeća, Fonda za razvoj i njihovih direktora obustavljeni su uglavnom zbog zastarelosti, tako da za nenamensko trošenje stotina miliona niko nije… »

Teška nesreća na auto-putu: Šest čeških radnika povređeno u stravičnom sudaru u Grdeličkoj klisuri

Telegraf 22.06.2016
Do nesreće je došlo oko 13.20 sati u sudaru kombija, kojim su se prevozili radnici, sa vozačem putničkog automobila za koga se ne zna da li je povređen. Šestoro radnika češke firme koja izvodi radove na autoputu u Grdeličkoj klisuri na Koridoru… »

Nagrađeni najbolji učenici u Kniću!

iKragujevac 22.06.2016
Nagrađeni najbolji učenici u Kniću. Za šesnaest najuspešnijih vukovaca iz osnovnih škola "Vuk Karadžić" iz Knića, "Sveti Sava" iz Toponice i "Rada Šubakić" iz Gruže kao i o jednom đaku iz srednje škole u Kniću predsednik opštine je… »

Kragujevački student dobitnik prestižne nagrade

Ritam grada Kg 22.06.2016
Milan Stepović, student master studija Katedre za zidno slikarstvo Filološko-umetničkog fakulteta u Kragujevcu, u klasi prof. Gorana Rakića, dobitnik je prve nagrade na prestižnom konkursu Niš Art Fondacije (NAF). Na ovogodišnji konkurs svoje… »

Zabrana parkiranja zbog "Arsenal festa"

RT Kragujevac 22.06.2016
Iz Praking servisa obaveštavaju da će zbog Arsenal festa biti zabranjeno parkiranje u Kosovskoj ulici na potezu između železničke pruge i ulice, kod biciklističke radnje "Kole" svakaoga dana od sutra do subote 25.06. od 07 h do 21 h. Iz ovog… »