Regioni arhiva vesti 22.06.2016

Najavljena 1. redovna sednica gradskog parlamenta

iKragujevac 22.06.2016
Predsednik Skupštine grada Kragujevca Miroslav Petrašinović je na današnjoj konferenciji za medije, govoreći o dnevnom redu 1. redovnog zasedanja gradskog parlamenta u novom sazivu, rekao da je pored predloga Odluke o završnom budžetu grada… »

Akcija suzbijanja komaraca

RT Kragujevac 22.06.2016
Iz Gradske uprave za zdravstvenu i socijalnu zaštitu obaveštavaju građane i pčelarska društva da će u petak 24. juna, ukoliko vremenski uslovi budu povoljni, oko podne i u večernjim satima, biti izvedena druga akcija tretiranja zelenih površina… »

Beogradski aerodrom poklonio 300.000 evra aerodromu “Morava”

Blic 22.06.2016
Aerodrom “Nikola Tesla” obezbediće 300.000 evra kako bi se. osposobili delovi aerodroma “Morava” u Lađevcima kod Kraljeva za saobraćanje aviona. Urediće se pista da bi avioni mogli da saobraćaju danju, a urediće se i deo terminala. Saša… »

Skupština bira nove direktore

OK radio 22.06.2016
U sredu 22. juna održava se nova, druga sednica Skupštine grada Vranja u ovom sazivu. Glavna tema Skupštine biće izbor novih direktora javnih preduzeća u gradu, pa će nove čelnike u sredu dobiti Vodovod, Komrad, Skijalište, Sportska hala…. Pored… »

Deset potencijalnih ponuđača za nabavku kamiona i kontejnera

Ritam grada Kg 22.06.2016
Tendersku dokumentaciju za nabavku kamiona, kontejnera i kanti za smeće za potrebe JKP „Čistoća“, koji je objavljen 16. juna do sada je preuzelo deset potencijalnih ponuđača. Vrednost opreme procenjena je na 2,5 miliona evra, a sredstva su… »

Stotine miliona iz javnih preduzeća “pojela maca”

Južne vesti 22.06.2016
Niš Svih pet postupaka koje je DRI pokrenula nakon revizije budžeta 2010. godine protiv niških javnih preduzeća, Fonda za razvoj i njihovih direktora obustavljeni su uglavnom zbog zastarelosti, tako da za nenamensko trošenje stotina miliona niko nije… »

Sedam radnika češke firme teško povređeno u sudaru

OK radio 22.06.2016
Sedam radnika češke firme koja izvodi radove na autoputu u Grdeličkoj klisuri na Koridoru 10 povređeno je danas u saobraćajnoj nesreći u sudaru kombi vozila i putničkog automobila, potvrđeno je "Blicu" u leskovačkoj bolnici. Do nesreće je došlo… »

Nagrađeni najbolji učenici u Kniću!

iKragujevac 22.06.2016
Nagrađeni najbolji učenici u Kniću. Za šesnaest najuspešnijih vukovaca iz osnovnih škola "Vuk Karadžić" iz Knića, "Sveti Sava" iz Toponice i "Rada Šubakić" iz Gruže kao i o jednom đaku iz srednje škole u Kniću predsednik opštine je… »

Značajna nagrada za FILUM

RT Kragujevac 22.06.2016
Prvu nagradu Niš Art Fondacije, koja je najznačajnija nagrada za mlade umetnike u Srbiji, osvojio je Milan Stepović, student master studija na Katedri za zidno slikarstvo Filološko-umetničkog fakulteta, u klasi profesora Gorana Rakića. Osim za… »

Zabrana parkiranja zbog „Arsenal festa“

Ritam grada Kg 22.06.2016
Zbog organizacije „Arsenal festa“, u periodu do 26. juna posebno parkiralište „Zastava“ u ulici Trga Topolivaca (iza stare Zastavine upravne zgrade) biće u potpunosti zatvoreno za korisnike. Takođe, biće zabranjeno i parkiranje u Kosovskoj… »