Regioni arhiva vesti 22.06.2016

Vojvođanke tkaju pirotske ćilime na Staroj planini

Jugmedia 22.06.2016
PIROT – Dvadesetak žena iz desetak gradova Srbije uči tajne izrade pirotskog ćilima na na Prvoj nacionalnoj Tkačkoj koloniji koja se održava na Staroj planini. Tajne zanata prenose im članica Zadruge za izradu pirotskog ćilima i suvenira… »

Ovako možete ubiti svoje dete, a niste toga svesni: Ovo ne smete da radite

iKragujevac 22.06.2016
Koliko ste puta, kada ste krenuli u šetnju sa svojom bebom, stavili tanku gazu preko kolica kako biste je zaštitili od vrućine i sunca? Gotovo svaki put. Da li ste znali da je to pogrešno i da samo tako štetite zdravlju svog deteta? Postiže se… »

Na Vidovdanskim danima vilbalu, Džipijada i igra i predstave

Jugmedia 22.06.2016
VLADIČIN HAN – U Vladičinom Hanu od 24. do 28. Juna biće obeležana tradicionalna manifestacija „Vidovdanski dani“ kao i gradska slava. Manifestacija će započeti u petak, kada će biti organizovan defile ekipa koje će takmičiti u vilbalu… »

Tražite li posao? Zaposlite se u vinariji “PIK Oplenac”! Potrebni radnici raznih profila

Ritam grada Kg 22.06.2016
Vinariji “PIK Oplenac” potrebni su radnici sledećih profila: poslovni sekretar (sa poznavanjem ruskog jezika) komunikativne osobe za rad u degustacionoj sali diplomirani pravnik osobe sa iskustvom za rad u računovodstvu direktor komercijale obučeni… »

Radi kupališni kompleks u Beloj Palanci

Jugmedia 22.06.2016
BELA PALANKA – Kupališni kompleks ’’Banjica’’ u Beloj Palanci počeo je sa radom danas i tokom cele sezone biće otvoreno od 10 do 20 sati. Za decu do 7 godina ulaz je besplatan uz punoletnog pratioca. Deca od 7 do 15 godina ulaz plaćaju 100… »

Neviđena tragedija: Ženu pregazio voz dok je spašavala dvoje dece

Srbija danas 22.06.2016
U sarajevskom naselju Semizovac, na neobezbeđenom delu pruge Sarajevo-Zenica, u ulici Stara željeznička stanica, danas oko 19.50 došlo je do željezničke nesreće u kojoj je nastradala jedna starija žena Romkinja. Povređenu ženu, koja stanuje u… »

Tornado oštetio manastir Vojlovica

Politika 22.06.2016
Nezapamćeno nevreme odnelo crepove, dimnjake i krovnu konstrukciju i počupalo drveće u porti, a iz Gradske uprave obećana pomoć kako bi šteta bila sanirana. Pančevo – Tornado koji je protutnjao Pančevom, uz tuču ledenih kugli, naneo je veliku… »

Antropološko nalazište kod Sićeva prilika za kulturni turizam

Južne vesti 22.06.2016
Niška Banja U toku su iskopavanja na antropološkom nalazištu u pećinskom kompleksu Mala Belanica nadomak sela Sićevo koje je, kako kažu na Katedri za arheologiju Univerziteta u Beogradu, jedinstveno u svetu po nađenim ostacima fosilnog čoveka… »

Umetnička kolonizacija niške Tvrđave

Pirotske vesti 22.06.2016
Nišvil fondacija i Udruženje umetnika „ARTEF“ pozivaju mlade stvaraoce koji izrađuju skulpture ili slikaju da se prijave na konkurs za učešće na prvoj umetničkoj kolonizaciji niške Tvrđave pod nazivom „Art to go jazzy”. Projekat će se… »

Pronađen dečak iz Užica, krio se zbog loše ocene

Glas Zapadne Srbije 22.06.2016
Užice - Kristijan Savić, trinaestogodišnji učenik sedmog razreda Osnovne škole „Slobodan Sekulić“ nestao je sredu oko 11 časova nakon što je otišao u svoju školu da preda đačku knjižicu. Ceo grad se podigao na noge, tragala je policija… »