Regioni arhiva vesti 22.06.2016

Bura na tribini o medijima u Nišu

Jugmedia 22.06.2016
NIŠ –Da li u Srbiji treba da postoje regionalni javni servisi i da li je set medijskih zakona doneo dobro našoj zemlji ili ne, podelio je mišljenja učesnika današnje tribine održane u niškom Media i reform centru. Predsednik Nezavisnog udruženja… »

Stojković ponovo predsednik Skupštine u Crvenom Krstu

Južne vesti 22.06.2016
Niš Glasovima 16 odbornika Zoran Stojković (SNS) reizabran je za predsednika Skupštine opštine Crveni Krst. Najavljuje još veću podršku odbornika i skoro formiranje vlasti. U sali je bilo 20 odbornika, od 21 koliko ih je ukupno. Stojković je dobio… »

Naučni skup na Ekonomskom fakultetu

Južne vesti 22.06.2016
Niš Više od 80 naučnih radnika iz zemlje i inostranstva i predstavnici Ministarstva privrede okupiće se u petak 24. juna od 10 sati na Ekonomskom fakultetu u Nišu na 21. međunarodnom naučnom skupu "Regionalni razvoj i demografski tokovi zemalja… »

Liga i socijalisti sa SNS-om u Novom Sadu

Politika 22.06.2016
Gradski odbor LSV-a saglasio se s predlogom da stranka učestvuje u novoj gradskoj vlasti. Novi Sad – Većina članova Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) opredelila se kasno preksinoć da prihvati koalicioni sporazum sa Srpskom… »

Jedinstvena Srbija ulazi u vranjsku vlast?

Južne vesti 22.06.2016
Vranje Iako je nakon prvih pregovora održanih pre konstitutivne sednice iz vladajuće SNS rečeno da nije postignut dogovor sa 7 odbornika Jedinstvene Srbije, na današnjoj sednici Skupštine oni su ipak podržavali sve predloge i kadrovska rešenja… »

Kvarcverke u Belorečki peščar uložio četiri miliona evra

Ist media 22.06.2016
BOR, (IST Media) U fabrici „Belorečki peščar“ u Donjoj Beloj Reci kod Bora, danas je svečanim otvaranjem modernizovanog pogona obeležena petogodišnjica privatizacije i završetak prve faze investicionog ciklusa nemačke kompanije Kvarcverke… »

Šest osoba povredjeno, četiri teško, kod sela Palojce

Jug press 22.06.2016
LESKOVAC Direktor Opšte bolnice u Leskovcu dr Nebojša Dimitrijević rekao je za JUGpress da su četiri najteže povredjena radnika u saobraćajnoj nesreći koja se danas dogodila u Grdeličkoj klisuri, prebačeni hitno u niški Klinički centar, da je… »

Najmanje poslanika sa juga i istoka Srbije

Južne vesti 22.06.2016
Niš Teritorijalna zastupljenost poslanika u Narodnoj Skupštini nije ispoštovana, pokazuje istraživanje Nacionalne koalicije za decentralizaciju, a kako kažu, u skupštinskim klupama najviše ima Beograđana. Čak 42 % narodnih poslanika u aktuelnom… »

Miloš čuva istoriju Čarapana

Večernje novosti 22.06.2016
Dok traži posao u struci mladi inženjer počeo da istražuje prošlost svoje porodice i kruševačkog kraja. Prikuplja stara dokumenta, fotografije i zanimljive događaje. Pokrenuo fejsbuk-stranicu. OTKAKO je diplomirao, Miloš Stojadinović (26)… »

Prosjačenje i deca traže po koji gvozdenjak

Večernje novosti 22.06.2016
Od početka godine novosadska policija ispisala 45 prekršajnih prijava zbog prosjačenja u gradu. Među 32 siromašnih koji su čekali milostinju, čak 12 maloletnika. UPIJAJUĆI prve jutarnje zrake junskog sunca, starica u zimskoj odeći i sa maramom na… »