Regioni arhiva vesti 22.06.2016

Vežbanje na otvorenom uz profesionalne trenere

Pirotske vesti 22.06.2016
Coca-Cola sistem u Srbiji započinje nacionalni program vežbanja na otvorenom uz profesionalne trenere. Besplatnim treninzima u Pirotu i drugim gradovima Srbije započeta je realizacija ove ideje. Iz ove kompanije obaveštavaju da će profesionalni… »

PRIVREDNA KOMORA Bela kuga se ne rešava pampersima i cuclama već ekonomijom

Jugmedia 22.06.2016
VRANJE -Regionalna privredna komora Leskovac i odeljenje u Vranju, započeli su obuku privrednika i primarnih proizvođača o formiranju zadruga sa ciljem poboljšanja njihovih uslova rada i povećanja prodaje i proizvodnje. Ove obuke predstavljaju… »

Preminuo slikar Vladimir Mitrović, nosilac Masarikove nagrade

Blic 22.06.2016
Slikar i vajar Vladimir Mitrović, samouki umetnik sa Zlatibora čija dela su izlagana i u Tokiju, preminuo je u 63. godini života. Mitrović je 1953. rođen u zlatiborskom selu Trnava gde je poslednje 24 godine okupljao umetnike iz zemlje i inostranstva… »

U: Nišu Biznis forum juga Srbije 23. i 24. juna

Blic 22.06.2016
U Nišu će se 23. i 24. juna održati "Biznis forum juga Srbije" na kome će se okupiti oko 200 predstavnika ambasada, finansijskih institucija, univerziteta, razvojnih organizacija, kompanija, poslovnih udruženja i medija iz zemlje i inostranstva koji… »

Podeljeni resori novim većnicima

Glas Zapadne Srbije 22.06.2016
Priboj - Na prvoj sednici Opštinskog veća Priboj, u novom sazivu, većnicima su podeljeni resori. Opštinsko veće u svom sastavu ima devet članova, sa konkretnim resorima i zaduženjima. Pored predsednika opštine i njegovog zamenika, članovi veća… »

Donacija Republike Koreje Zdravstvenom centru u Vranju

Jug press 22.06.2016
VRANJE Ambasador Republike Koreje u Srbiji, Li Dohun danas je direktoru Zdravstvenog centra u Vranju dr Vladanu Stamenkoviću , u prisustvu ministra za rad, zapošljavanje i socijalnu politiku Aleksandra Vulina, uručio ključeve novog sanitetskog vozila… »

Baš ga preteraše: Na sednicu Skupštine sa 5,5 kilograma materijala

Blic 22.06.2016
Za sednicu Skupštine Loznice odbornici su dobili materijal težak 5,5 kilograma! Kako je objasnila Milena Manojlović Knežević, predsednica Skupštine, odbornivi paket neće morati da nose odjednom jer su za razmatranje 24 tačke dnevnog reda planirana… »

Formiranje vlasti kao indijska serija: Izabrana samo predsednica Skupštine Kruševca

Blic 22.06.2016
Formiranje lokalne vlasti u Kruševcu sve više podseća na indijsku seriju. Iako je od izbora, na kojima je SNS ostvario ubedljivu pobedu, proteklo dva meseca do sada su samo potvrđeni mandati odbornika i izabrana predsednica skupštine. Na današnjem… »

Devet dana bez vode: Klizište u Novom Pazaru odnelo i vodovod, ugroženo 40 domaćinstava

Blic 22.06.2016
Već je prošlo devet dana kako je oko 40 domaćinstava na Deževskom putu u Novom Pazaru ostalo bez vode jer je dovodno crevo prekinulo klizište. Poslednje jake kiše ubrzale su pomeranje tla, pa je klizište, zajedno sa bankinom i delom magistralnog… »

Turci švercuju evro

Večernje novosti 22.06.2016
Pirotski Prekršajni sud, od početka godine oduzeo 600.000 evra i mnoštvo razne robe. Prenose i vijagru, nakit... Od oduzete robe inkasirano 10 miliona dinara. PIROTSKI Prekršajni sud, od početka godine oduzeo je 600.000 evra, od nemačkih državljana… »