Vojvodina arhiva vesti 22.06.2016

U subotu 7. Noćni maraton

NoviSad.com 22.06.2016
Novi Sad - Sedmi Noćni maraton biće održan u subotu uveče, 25. juna, u Novom Sadu. Početak maratona i polumaratona zakazan je za 21.45 sati. Staza je duga sedam kilometara, a trčaće se od od igrališta FK Index do Dunavskog keja. Za trku je… »

Nestala Holanđanka pronađena u Novom Sadu

Moj Novi Sad 22.06.2016
Policija je u ponedeljak u Novom Sadu pronašla holandsku državljanku čiji je nestanak prijavljen holandskoj ambasadi tri dana pre toga, saopštila je danas ambasada. Državljanka Holandije (34) poslednji put je bila viđena prošlog četvrtka u sali za… »

LSV ulazi u vlast u Novom Sadu

N1 Info 22.06.2016
U Novom Sadu će 1. juna biti održana sednica Skupštine grada u kojoj će odbornici birati gradonačelnika i novo gradsko veće, u kom će se naći i predstavnici SPS-a i Lige socijaldemokrata Vojvodine. Šta je otvorilo vrata za koaliciju Lige i Srpske… »

I dalje traje potraga za nestalim Nikolom Stojčićem iz Kisača

Radio 021 22.06.2016
Nikola Stojčić iz Kisača, maturant dizajnerske škole "Bogdan Šuput", koji je nestao u sredu, 15. juna, oko pola deset uveče i dalje nije pronađen. Prema rečima njegovog oca Siniše, Nikola je oko 19:45h rekao roditeljima da ide u teretanu, ali… »

Počeo upisni rok na Univerzitetu u Novom Sadu

Moj Novi Sad 22.06.2016
Upisni rok na fakultetima UNS počinje danas predajom dokumenata, koja će se primati do 24. juna. Univerzitet u Novom Sadu prethodno je utvrdio broj mesta za upis studenata u prvu godinu osnovnih, integrisanih, master, specijalističkih i doktorskih… »

Rođeno 12 dečaka i 16 devojčica

NoviSad.com 22.06.2016
Novi Sad - Od utorka ujutru do danas u isto vreme, u Betaniji rođeno 28 beba: 16 devojčica i 12 dečaka. Blizance je rodila Zeremski Angela Jović (Turija). Dečaka i devojčicu je rodila Radmila Savatović (Novi Sad). Majke devojčica su Larisa… »

Projekat Veliko srce: Vrtić "Maslačak" dobio novo igralište

Telegraf 22.06.2016
U vrtiću ''Maslačak'', koji je pre 25 godina proglašen prvim ekološkim vrtićem u Srbiji, renovirano je igralište i obezbeđen novi mobilijar. Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević posetio je vrtić ”Maslačak” u kojem je, u okviru projekta… »

Peške od Novog Sada do Beograda u borbi za "Aleksin zakon"

Moj Novi Sad 22.06.2016
U nedelju 26. juna u tri grada će biti organizovani protesti tišine sa zahtevom "Hoću Aleksin zakon", a idejni tvorac ovog, sada već 23. po redu protesta, Vladimir Jovanović odlučio je da starim putem otpešači od Novog Sada do Beograda. Naredne… »

Apsolutni hit: Mladi u Srbiji žele da budu kao ove javne ličnosti!

Telegraf 22.06.2016
Pored Ðokovića, srednjoškolci se ugledaju još i na, poređane po broju glasova, Vojislava Šešelja, Jelenu Karelušu, Sergeja Trifunovića, Nikolu Teslu, Aleksandra Vučića, Marčela, Kristijana Golubovića, Miloša Bikovića i Nikolu Koja. Exit… »

Krvavi detalji tragedije kakva se ne pamti u banatskom dvoru: Žučno se posvađali, a zatim ju je zaklao! (foto)

Telegraf 22.06.2016
Sabina Vida i Milan Cimeša bili su nekada u vezi i devojka je ostala u drugom stanju, ali su iz nepoznatih razloga prekinuli emotivni odnos, iako je Sabina bila u trećem mesecu trudnoće, a Milan otac nerođenog deteta. Milan Cimeša (24) iz Mihajlova… »