Beograd arhiva vesti 29.06.2016

Petoro lakše povređenih u sudaru na Smederevskom putu

Večernje novosti 29.06.2016
Pet osoba, među kojima je i četvorogodišnje dete, lakše je povređeno u sudaru autobusa i automobila koji se jutros oko 7.30 dogodio na Smederevskom putu kod Malog Mokrog Luga. Pet osoba, među kojima je i četvorogodišnje dete, lakše je povređeno… »

Siniša Mali: Vrata Beograda otvorena investitorima iz Belorusije

Srbija danas 29.06.2016
Prilikom zvanične posete Minsku, gradonačelnik Beograda Siniša Mali obratio se učesnicima Belorusko-srpskog biznis foruma, koji je centralni deo privredno-kulturne manifestacije „Dani Beograda u Minsku” i poručio da su vrata srpske prestonice… »

Prodavac preminuo kad su komunalci pokušali da ga legitimišu

N1 Info 29.06.2016
Prodavac na Vidikovačkoj pijaci preminuo je danas tokom rasprave sa komunalnim policajcima koji u pokušali da ga legitimišu. "Tom prilikom je jednom licu koje je vršilo nelegalnu prodaju naglo pozlilo, nakon čega je pozvana Hitna pomoć koja je… »

Beogradske priče: Zdravica pre okršaja

Večernje novosti 29.06.2016
Pre odsudnog boja princ Eugen naredio da vojnicima podele posebna sledovanja vina i rakije, računajući da će zato biti hrabriji, ili bar da će im strah biti manji. MEĐU najveće bitke za prevlast u istoriji Beograda svakako se ubraja obračun između… »

Obeležen Međunarodni dan Dunava u Zemunu

Blic 29.06.2016
Međunarodni dan Dunava obeležen je danas u Beogradu edukativnim radionicama posvećenim očuvanju životne sredine i slivu najveće evropske reke, na kojima je učestvovalo više stotina mališana. Ovogodišnja manifestacija, koju je organizovalo… »

Noćni Market na pijaci Kalenić: Ovu žurku jednostavno ne smete da propustite! (foto) (video)

Telegraf 29.06.2016
Beogradski noćni market, pod sloganom NOVO LICE PIJACE, organizovan je prvi put na Bajlonijevoj pijaci, 17. juna 2016. godine, kada su se na savremen i zanimljiv način predstavili proizvođači hrane i pića iz cele Srbije. Drugi Beogradski Noćni… »

Bez vode Beoinfo

Studio B 29.06.2016
Zbog planiranih radova na održavanju vodovodne mreže, pojedini delovi opština Zvezdara i Vračar biće bez vode u četvrtak, 30. juna. Na Zvezdari, potrošači u Đevđelijskoj, Jedrenskoj, Tršćanskoj (između Bulevara kralja Aleksandra i… »

Tragedija na vidikovcu: Prodavac lubenica preminuo tokom rasprave sa komunalcima

Blic 29.06.2016
Muškarac V.M. (55) preminuo je danas oko 13.30 sati u toku rasprave sa pripadnicima Komunalne policije na Vidikovačkoj pijaci, nezvanično saznaje "Blic". Kako saznajemo, dva pripadnika Komunalne policije legitimisala su prodavca na pijaci. - Prodavac… »

Ruše 500 kuća: Ovako će izgledati novo naselje preko puta Beograda na vodi

Blic 29.06.2016
Prekoputa Beograda na vodi, u novobeogradskom Bloku 18 trebalo bi da nikne stambeno-poslovni kompleks zbog kojeg će biti porušeno naselje sa skoro 500 porodičnih kuća i radionica. Lokacija pored Save između Starog savskog mosta i Gazele, pa gore sve… »

Bezbednosna situacija na beogradskom aerodromu redovna

N1 Info 29.06.2016
Vršilac dužnosti generalnog direktora aerodroma "Nikola Tesla” Saša Vlaisavljević izjavio je da je bezbednosna situacija na aerodromu redovna i da se svi letovi, osim odlaznih ka istanbulskom aerodromu "Kemal Ataturk" odvijaju normalno i u skladu sa… »