Izvor: Jugmedia arhiva vesti 29.06.2016

Rade Rajković novi predsednik Skupštine grada Niša

Jugmedia 29.06.2016
NIŠ – Glasovima 50 od ukupno 61 odbornika danas je za predsednika Skupštine grada Niša izabran aktuelni direktor Studentskog centra i predsednik Gradskog odbora Pokreta socijalista Rade Rajković. Za sekretara Skupštine izabrana je dosadašnja… »

Policajci oči u oči sa sugrađanima

Jugmedia 29.06.2016
LESKOVAC – Savetovalište za građane u Policijskoj upravi u Leskovcu radiće svake druge subote od 10 do 13 časova kada će policajci primati građane. „Građani će otvoreno policiji moći da iskažu sve svoje potrebe, zahteve i obrazložiti sve… »

Leskovčani uhašeni zbog napada na roditelje

Jugmedia 29.06.2016
LESKOVAC – Policija u Leskovcu uhapsila je dve osobe zbog pretnji i fizičkog napada na roditelje. Policija je uhapsila A.M. (27) iz Leskovca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici. A.M. se tereti da je juče u… »

TRAGEDIJA Muž ubio suprugu pa ranio sebe

Jugmedia 29.06.2016
LESKOVAC – U selu Zlokućane kod Leskovca danas se dogodila porodična tragedija kada je muž ubio svoju suprugu pa pokušao sebi da oduzme život. On je sa ozbiljnim povredama prebačen u urgentni centar Opšte bolnice u Leskovcu, a odatle na Grudnu… »

Uhapšeni pljačkaši s fantomkama Ideinih hipermarketa

Jugmedia 29.06.2016
NIŠ – Policija je uhapsila je M.S (26) i M.J. (28) iz Niša zbog sumnje da su krajem februara i polovinom maja 2016. godine u trgovinskim objektima u Nišu, uz pretnju pištoljem od radnika oduzeli ukupno 1,3 miliona dinara. U saopštenju Policijske… »

Krijumčario Albansku nošnju sa logom adidasa i dukate

Jugmedia 29.06.2016
VRANJE- Carinici su na carinskom punktu Merdare sprečili pokušaj krijumčarenja 26 dukata i desetak kompleta albanske narodne nošnje. Nezaposleni Beograđanin albanske nacionalnosti, star 22 godine, pokušao je da sa područja Kosova prokrijumčari… »

ŠTA MISLITE Da li je Zastava izdržala?

Jugmedia 29.06.2016
LESKOVAC – Natovaren k’o magarac – ovoj „Zastavi 101“ je to poređenje sada dobro poznato, a pretpostavka je i da joj se ćumur smučio za ceo život. Vozilo je uslikano u popodnevnim časovima u Ulici Nikole Skobaljića u Leskovcu i za kratko… »

Ceo Leskovac navija za Žiku

Jugmedia 29.06.2016
LESKOVAC –Sedma sezona rijalitija „Farma“ će dobiti pobednika, a za glavnog favotita publike važi leskovčanin Živojin Žika Đorđević, pevač grupe „Viva Romana“. U gradskim kafićima se za finale organizuju posebne žurke, a u pojedinim i… »

Novi direktori izglasani u 4 ujutru

Jugmedia 29.06.2016
LESKOVAC – Iako je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović zamolio odbornike opozicije u lokalnom parlamentu da predlože svoje kadrovsko rešenje za novog direktora „Doma“, oni su to odbili uz obrazloženje da je takva inicijativa gradonačelnika… »

Čovek koji je pucao iz automatskog oružja usred noći još uvek na slobodi

Jugmedia 29.06.2016
LESKOVAC – Osoba koja je u subotu preko noći ispalila nekoliko poprilično dugih rafalnih pucnjeva iz automatskog oružja i uznemirila ceo Leskovac, još uvek je na slobodi. U leskovačkoj policiji tvrde da intezivno tragaju za čovekom koji je grubo… »