Izvor: Srbija danas arhiva vesti 29.06.2016

Federer surovo prekinuo vimbldonsku bajku (foto)

Srbija danas 29.06.2016
Markus Vilis osvojio sedam gemova protiv osvajača 17. Grend slem titula. Sve što je lepo ima kraj, a kraj vimbldonske bajke Markusa Vilisa bio je surov. Rodžer Federer nije imao sentimenta prema zanimljivoj teniskoj priči Britanca i pobedio ga je sa… »

Siniša Mali: Vrata Beograda otvorena investitorima iz Belorusije

Srbija danas 29.06.2016
Prilikom zvanične posete Minsku, gradonačelnik Beograda Siniša Mali obratio se učesnicima Belorusko-srpskog biznis foruma, koji je centralni deo privredno-kulturne manifestacije „Dani Beograda u Minsku” i poručio da su vrata srpske prestonice… »

Savršenstvo tehnologije! Ova kamera je toliko mala da može stati u špric! (foto)

Srbija danas 29.06.2016
Neverovatno dostignuće! Razvoju tehnike i tehnologije čini se nikad kraja, te su tako naučnici sa Univerziteta u Štutgartu stvorili mikro-kameru koja je toliko sićušna da može da stane u špric. Sa univerziteta ističu da se ova kamera može… »

Nema srama! Duraković provocira: Vučić valjda nije mislio da će se donacijom pretplatiti na ulazak u Potočare

Srbija danas 29.06.2016
Državni vrh Srbije je i te kako poželjan na komemoraciji, no pre toga morao bi da javno prizna da je u julu 1995. godine Vojska RS u Srebrenici počinila genocid, poručio je načelnik Srebrenice. Načelnik Srebrenice Ćamil Duraković otišao je u… »

Jedinstven spektakl na pijaci Kalenić: Drugi Beogradski noćni market

Srbija danas 29.06.2016
Drugi Beogradski Noćni Market - NOVO LICE PIJACE održaće se na pijaci „Kalenić“ u petak 1. jula, u periodu od 18 do 01 čas posle ponoći. Na drugom marketu posetioce očekuje preko 100 izlagača: dugogodišnji poljoprivredni proizvođači… »

Avion albanskog premijera sleteo na Ataturk u vreme napada

Srbija danas 29.06.2016
Avion u kojem se nalazio albanski premijer Edi Rama sletao je na istanbulski aerodrom Ataturk u trenutku kad se odigravao teroristički napad, javila je danas turska agencija Dogan. Rama je u Tursku stigao u službenu posetu, a kasnije bi trebalo da… »

Ukoliko vam je potreban posao, mi imamo rešenje! Ova zemlja vam nudi veliku platu i sigurno radno mesto!

Srbija danas 29.06.2016
U pitanju su mesta koja su dobro plaćena na različitim pozicijama u pilanama, farbikama sira i mlečnih proizvoda. Kaitangata je mestašće na jugu Novog Zelanda sa ukupno 800 stanovnika, a ono što je sigurno, jeste da je taj broj očigledno ne… »

Nisu ga izmislili amerikanci: Da li znate kako je nastao naziv i simbol dolara?

Srbija danas 29.06.2016
Evo kako je nastao simbol za bogatstvo. Valuta sa ovim nazivom je danas najrasprostranjenije sredstvo plaćanja. Kao zvanično sredstvo plaćanja, koristi se u nekoliko zemalja. Pored SAD čiji dolar je svakako najčuveniji i valute nekih drugih zemalja… »

Još jedno veliko ime na jubilarnom festivalu: Martin Buttrich 6. avgusta na Lovefestu

Srbija danas 29.06.2016
U svojoj rođendanskoj godini Lovefest i dalje ne prestaje sa iznenađenjima, a ovog puta organizatori su na listu izvođača dodali još jedno veliko ime. Martin Buttrich, nemački di-džej i producent 6. avgusta dolazi u Vrnjačku Banju na Fire Stage… »

Ode Filip! Jedan od favorita napustio "Farmu" - Pogledajte sve njegove seks akcije! (video)

Srbija danas 29.06.2016
Otkrio je sa kojom je jedino bio iz ljubavi. Filkip Đukić, jedan od najintrigantnijih učesnika "Farme", napustio je imanje u Lisoviću dva dana pre finala (30. juna). Đukić nije gubio vreme ove sezone - već treće veče je spavao, doduše "brzinski"… »