Izvor: Večernje novosti arhiva vesti 29.06.2016

Masakr u Turskoj: Tragovi vode ka Islamskoj državi (foto)

Večernje novosti 29.06.2016
Broj žrtava na međunarodnom aerodromu u Istanbulu porastao - 41 mrtav, 239 povređenih. TROSTRUKI samoubilački napad na međunarodnom aerodromu "Ataturk" u Istanbulu, u utorak uveče, odneo je, prema dosadašnjim podacima, 41 život, dok je 239 ljudi… »

Novak ponosan na 30. uzastopnu grend slem pobedu: Nastaviću da igram sa puno strasti

Večernje novosti 29.06.2016
Imam dosta očekivanja od sebe, ali sam zahvalan na tome što sam u stanju da igram na visokom nivou, tako dosledno... - rekao je najbolji teniser sveta. Srpski teniser Novak Đoković rekao je da je ponosan na činjenicu da je stigao do 30. uzastopne… »

Sreća za srpske strelce: Sat vremena pre terorističkog napada napustili Istanbul

Večernje novosti 29.06.2016
Četiri sata smo čekali presedanje na aerodromu, a za Begorad smo krenuli samo sat vremena pre tragičnog napada - rekao je Dragan Donević. Deo streljačke reprezentacije Srbije napustio je istanbulski aerodrom "Ataturk" samo sat pre terorističkih… »

Orešković: Hrvatska od Srbije traži isto što i druge članice EU

Večernje novosti 29.06.2016
Hrvatski premijer Tihomir Orešković rekao je u Briselu da se stav Hrvatske oko otvaranja pregovora EU sa Srbijom u poglavlju 23 nije promenio i da to što Hrvatska traži, traže i druge članice. Hrvatski premijer Tihomir Orešković rekao je u Briselu… »

Zaječar: U kombiju 30 izbeglica

Večernje novosti 29.06.2016
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zaječaru presekli su krijumčarski kanal u blizini državne granice sa Bugarskom i pronašli 30 neprijavljenih migranta. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zaječaru presekli su krijumčarski… »

Zvezda preokretom do pobede protiv Zorje, prvenac Poletanovića

Večernje novosti 29.06.2016
Fudbaleri ukrajinskog kluba poveli su u četvrtom minutu preko Viktora Paula, a preokrenuli su Katai u 43, Sikimić u 77. iz penala i nekadašnji fudbaler Vojvodine u 78. Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su ukrajinsku Zorju iz Luganjska sa 3:1, u… »

Marjanović (ne)ostaje u San Antoniju?

Večernje novosti 29.06.2016
Prema saznanjima NBA analitičara Zaka Lova Sparsi su ponudili Bobiju “kvalifikacioni ugovor” od 1.5 miliona dolara po sezoni. Hoće li Boban Marjanović ostati u San Antoniju? Pitanje je na koje verovatno jedino on zna odgovor. Prema saznanjima NBA… »

Video Jokić: Ginemo jedan za drugog; Raduljica: Prenosimo Saletovu energiju

Večernje novosti 29.06.2016
Sigurno da navijači mogu da budu optimisti pred kvalifikacioni turnir - kaže Nikola. Idemo svojim putem, radimo u tišini i svaka sledeća utakmica je najbitnija - poručuje Miroslav. Zabeležila je košarkaška reprezentacija Srbije i treću pobedu na… »

Odbojkaši za dlaku izbegli tragediju u Istanbulu

Večernje novosti 29.06.2016
Sprska ekspedicija tek kada je prošla kroz aerodrom "Kemal Ataturk" shvatila šta je mogla da doživi. Rosić: Kada se sve smirilo, urezale su mi se neke scene i nadam se da ćemo se izdignuti iznad toga. KADA su prošli kroz terminal za međunarodne… »

Sarajevo potpaljuje nove fitilje

Večernje novosti 29.06.2016
Uoči komemoracije u Potočarima i ove godine se ponavlja isti scenario: na pomirljive poruke Beograda stižu provokacije. Preko načelnika Srebrenice šalju "otrovne strele" ka Srbiji. KAO i prethodnih godina, pred 11. jul i komemoraciju srebreničkim… »