Arhiva vesti 05.07.2016

Đukanović: Angela Merkel odigrala je ključnu ulogu u deblokadi otvaranja poglavalja

Blic 05.07.2016
Nemačka kancelarka Angela Merkel odigrala je ključnu ulogu u deblokadi otvaranja poglavlja 23 i 24 sa Srbijom, izjavio je danas Dragan Đukanović iz Instituta za međunarodnu politiku i privredu. - Čini mi se da je Nemačka veoma ispravno procenila da… »

Dva Zvezdina lica, Kanga debitovao porazom, Orlandićeva ''eksplozija''!

Sportske.net 05.07.2016
Dva tima Crvene zvezde večeras su u isto vreme odigrala dve kontrolne utakmice. Prvi je doživeo ubedljiv poraz od rumunskog Pandurija, dok je drugi ubedljivo savladao ekipu Krškog. Crvena zvezda 1 - Panduri 2:4 (1:1) Crvena zvezda: Kahriman… »

Suspendovani komunalni policajci zbog smrti prodavca na Vidikovcu

Nova ekonomija 05.07.2016
Dva komunalna policajca koja su učestvovala u događaju na Vidikovačkoj pijaci kada je preminuo jedan prodavac lubenica, biće suspendovani, saopštila je danas gradska služba za informisanje Beoinfo. Kako je navedeno, na zahtev načelnika Komunalne… »

OKT Torino - ''Azuri'' preslišali i Hrvate

Sportske.net 05.07.2016
Nova pobeda reprezentacije Italije koja će sa prvog mesta u polufinale olimpijskog kvalifikacionog turnira u Torinu. Dan pošto je deklasirala selekciju Tunisa (68-41), reprezentacija Italije večeras je savladala i Hrvatsku u drugoj utakmici u Grupi B… »

Duci i tipsa predvode Srbiju: Bogdan Obradović objavio sastav Dejvis kup selekcije Srbije

Hot sport 05.07.2016
Selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije objavio je okrnjen sastav našeg tima za susret protiv Velike Britanije. Usled otkaza Novaka Đokovića koji želi da se odmori pred Olimpijske igre u Rio de Žaneiru i Viktora Troickog, koji će nastupiti na… »

Konačno: Potvrđen konsenzus svih članica EU o otvaranju poglavlja

Blic 05.07.2016
Kako do 17 časova niti jedna od 28 zemalja članica nije uložžila primedbu na nacrt teksta o zajedničkoj evropskoj pregovaračkoj poziciji za Poglavlje 23 i zvanično je potvrđeno da je EU postigla konsenzus oko otvarnja novih poglavlja u pregovorima… »

Avion presretnut u Švajcarskoj bezbedno sleteo u Izraelu

Press 05.07.2016
Putnički avion na liniji Njujork - Tel Aviv, koji su danas presrela dva švajcarska lovca kada je ušao u vazdušni prostor Švajcarske, nakon što je pilotima upućena pretnja bombom, bezbedno je sleteo na aerodrom "Ben Gurion" u prestonici Izraela… »

Skandal na EVRU: Zahtev UEFA oduzima fudbalu emocije i ljudskost

24 Sata 05.07.2016
Pogledajte novu epizodu emisije "Sport na Blic". 24sata_rs/main 1 http://ringierrs.adocean.pl/ad.xml?id=36ZG.4mL4lRoWdXPwcns.PctjG7Qw5.LmnAcjQFL7tj.v7/key=%TAGS%/aocodetype=1… »

Uspeh NASA: Džuno u orbiti Jupitera

Slobodna Evropa 05.07.2016
Američka svemirska agencija NASA saopštila je danas da je ostvarila veliki uspeh kad je njena 1,1 milijardu dolara vredna sonda Džuno uspešno ušla u orbitu Jupitera, u sklopu misije za istraživanje porekla Sunčevog sistema. U Laboratoriji za mlazni… »

Bečić predsednik Odbora za kontrolu službi bezbednosti

Dnevnik 05.07.2016
Poslanik SNS Igor Bečić izabran je danas za predsednika Odbora za kontrolu službi bezbednosti, dok je za njegovog zamenika izabran Dušan Bajatović iz Socijalističke partije Srbije. Konstitutivna sednica tog skupštinskog tela protekla je u napetoj… »