Hronika arhiva vesti 10.07.2016

Priznao policiji: Ubio sam još jednu!?

Mondo 10.07.2016
Osumnjičeni za silovanje i ubistvo trogodišnje devojčice A.S. iz Zaječara priznao da je pre 20 dana ubio i jednu ženu (46) čiji je nestanak prijavljen, javljaju danas beogradski mediji. Foto: Mondo/ Stefan Stojanović Vladica Rajković (28) koji je… »

Dve osobe ranjene u pucnjavi u Novom Sadu

Moj Novi Sad 10.07.2016
Dvojica Novosađana ranjena su iz vatrenog oružja u pucnjavi oko 22 časa na Limanu II u Ulici Blagoja Parovića. Prema prvim saznanjim, povređeni, koji su zadobili povrede u predelu nogu, nisu u životnoj opasnosti. Pripadnici kriminalističke policije… »

Zaplenjeno oko pet kilograma heriona na Batrovcima

RTS 10.07.2016
Carinici su u saradnji sa policijom na graničnom prelazu Batrovci otkrili veću količinu droge skrivenu u reduktoru jednog automobila. Kako droga još nije izvađena i izmerena, za sada se pretpostavlja da je reč o oko pet kilograma heroina, saopšteno… »

„Balkanska ruta puteva droge pomera se ka istoku”

Politika 10.07.2016
Putevi droge poslednjih godina menjaju svoju trasu, pa se tradicionalna centralna „balkanska ruta” na kojoj se nalazi Srbija, pomera ka istoku - tačnije prema Bugarskoj i Rumuniji, rečeno je danas Tanjugu u Kancelariji Vlade Srbije za borbu protiv… »

Policajac ubio muškarca, branio devojčicu

Mondo 10.07.2016
Pripadnik kosovske policije ubio je u Gnjilanu u samoodbrani jednog muškarca koji je prethodno maltretirao maloletnu devojčicu, a potom i pucao na pripadnika policije, kojeg je ranio. Foto: MONDO - Petar Stojanović Portparol kosovske policije u… »

Držali 35 azilanata u barakama bez hrane i vode i tražili im novac za krijmčarenje

Večernje novosti 10.07.2016
Četiri osobe danas su uhapšene zbog sumnji da su u barakama u Borskoj ulici na opštini Savski venac prislino pet dana držali 35 azilanata. Četiri osobe danas su uhapšene zbog sumnji da su u barakama u Borskoj ulici na opštini Savski venac prislino… »

Noć u BG: Dva udesa i 18 javnih intervencija

B92 10.07.2016
Beograd -- Protekla noć u Beogradu bila je mirna, a ekipe Hitne pomoći tokom noći su u Beogradu imale 124 intervenicje, od kojih 18 na javnom mestu. Portparolka te službe Nada Macura rekla je agenciji Beta da su evidentirane dve saobraćajne nesreće… »

U srpskom registru samo četiri pravnosnažno osuđena pedofila

Politika 10.07.2016
Od 2013. do maja ove godine MUP je podneo 672 prijave protiv osumnjičenih za seksualno zlostavljanje maloletnika. Zločin u selu Vratarnica, u kojem je silovana i ubijena trogodišnja devojčica, otvara pitanje zbog čega u registru pedofila, formiranom… »

Ubica devojčice ubio i ženu?!

Alo 10.07.2016
Mediji pišu da je ubica koji je oteo, silovao i ubio trogodišnje dete, likvidirao i ženu iz istog sela. Vladica Rajković koji je priznao da je sinoć odveo trogorišnju devojčicu sa rođendana, silovao je, a potom ubio ubio kamejem i batinama navodno… »

Majka Jelene Krsmanović: Niko mi ništa ne priča. Ne mogu da verujem da baš ništa u policiji nema!

Kurir 10.07.2016
Tugo moja, ona tako mlada trune u zemlji, dok se njen dželat slobodno šeta, kaže majka Zorica Krsmanović. BEOGRAD - Dani prolaze, a ja ne prestajem da se pitam ko je mogao da mi ubije dete? Pitam se kako taj neko može da hoda zemljom i da uopšte… »