Izvor: Jugmedia arhiva vesti 16.07.2016

„Hrabri“ komunalci: Ma zovite i Vučića, ja bacam đubre gde ja hoću!

Jugmedia 16.07.2016
LESKOVAC Meštani Ulice Lepše Stamenković u Leskovcu već nekoliko meseci muče muku sa radnicima gradskog „Komunalca“ koji uporno đubre iz kamiona čistilice prazne ispred njihovih kuća. „To je onaj usisivač sa četkama i on bi trebalo da… »

AOM zahteva da država zaštiti novinare i medije izložene pretnjama i nasilju

Jugmedia 16.07.2016
Asocijacija onlajn medija (AOM) najoštrije osuđuje najnovije pretnje koje su upućene redakciji KRIK-a i novinarki Dragani Pećo i zahteva od države da napokon preduzme mere kojima će se zaustaviti kontinuirano ugrožavanje bezbednosti novinara u… »

ČUDO Pola maturanata jednog odeljenja dobilo radne knjižice!

Jugmedia 16.07.2016
VLASOTINCE – Od 11 svršenih srednjoškolaca sa smera konfekcionar tekstila Tehničke škole, šestoro se je prijavilo da radi u tekstilnoj fabrici Manufaktura europea, koja je u maju obećala da će zaposliti sve maturante sa ovog smera, ako budu… »

Kroz zemlju vulkana

Jugmedia 16.07.2016
Čudesna je Indonezija. Gotovo dva miliona kvadratnih kilometara raspoređeno je u arhipelagu od 13.500 ostrva, od kojih je 6.000 nastanjeno i na njih se smestilo 252 miliona ljudi. Najveća muslimanska zemlja na svetu, sa nekim od najlepših hindu i… »

Nevreme napravilo haos u Donjem Vranju

Jugmedia 16.07.2016
VRANJE – Došlo je do izlivanja kanalizacije u 48 ulica, najviše oko naselja donji Asambair i Partizanski put, a na pojedinim putevima su krateri usled urušavanja asfalta. Na Vranje se, za samo 12 sati, tokom jučerašnjeg dana sručilo 81litar kiše… »

SAN NAJBOGATIJEG SRBINA

Jugmedia 16.07.2016
Sunce se polako pomeralo ka zapadu. Vlada Ilić sedeći na klupi nehotice tone u san. Sneva kako razdragani konji jure pored Vlasine. Brat Sotir ga uči da jaše omicu Lagunu. Sa strane stoje ostala braća i sestre. Zabrinuta majka Dina ih posmatra, dok… »

ROK „Hladno pivo“ u rovu niške tvrđave

Jugmedia 16.07.2016
NIŠ – U subotu, 27.avgusta, u rovu niške tvrđave, nakon 4.godine u Nišu će nastupiti najbolji hrvatski punk-rock band i definitivno jedan od najznačajnijih rock sastava u balknskom regionu, HLADNO PIVO. Gosti na koncertu popularnih „pivića“… »

Cene staničnih usluga u Niš ekspresu

Jugmedia 16.07.2016
NIŠ – Cene staničnih usluga na AS Niš formiraju se slobodno na osnovu opštih uslova poslovanja Autobuske stanice, saopšteno je iz ove firme. Autobuska stanica Niš pruža tri vida usluge: – Stanična usluga za putnike na AS Niš Autobuska stanica… »