Izvor: Jug press arhiva vesti 16.07.2016

Nevreme u Vranju nanelo veliku štetu

Jug press 16.07.2016
VRANJE U Vranju je u petak popodne i tokom noći palo preko 70 litara vode po kvadratnom metru, što je prouzrokovalo oštećenja na putnoj infrastrukturi, atmosferskoj i fekalnoj kanalizaciji, kao i stambenim objektima. Nadanašnjoj sednici Gradskog… »

O zdravstvu i socijalnim pitanjima na jugu Srbije

Jug press 16.07.2016
PREŠEVO Odbor za ljudska prava održao je juče u Preševu tribinu na temu “Stanje i izazovi- zdravstvo i socijalna pitanja na jugu Srbije”. Na tribini su bili prisutni predstavnici relevatnih institucija iz Bujanovca i Preševa, kao i predstavnici… »

Nebo od nevremena do večeri

Jug press 16.07.2016
BEOGRAD-LESKOVAC Nebo od najave nevremena do zalaska sunca , mogao bi da bude deo teksta . Mogao bi, al neće. Umesto pisanije prilažemo fotografije… »

Glavnooptuženi za puč u Turskoj poreklom Albanci?

Jug press 16.07.2016
ISTANBUL-PRIŠTINA-PREŠEVO Glavnooptuženi za organizovanje pokušaja vojnog udara u Turskoj general Akin Ozturk je poreklom iz Kosovske Mitrovice a medju optuženima je i vojni pilot Jusuf Kurti koji je prošle godine oborio ruski avion a koji je… »

Počinje izviđačka regata „Tužna Morava“

Jug press 16.07.2016
VRANJE U nedelju, 17. jula počeće izviđačka regata „Tužna Morava“ duga 232 kilometra i biće sporvedena celim tokom Južne Morave od Bujanovca do Varvarina. Regata će okupiti 300 učesnika. Reč je o jedinstvenom spustu koji niko do sada nije… »