Izvor: Nova energija arhiva vesti 16.07.2016

Otvoren CineStar 4DX bioskop u Novom Sadu, najveći u Vojvodini

Nova energija 16.07.2016
Najveći bioskop u Vojvodini i najmoderniji u Srbiji – novosadski CineStar 4DX, koji se sa 10 dvorana i nešto manje od 1.400 mesta za sedenje prostire na čak 5.000 kvadrata zasebne zgrade Centra Big, juče je svečano otvoren nastupom DJ-a, besplatnim… »

Ovaj sajt vodi vas pravo na najbolju žurku u gradu!

Nova energija 16.07.2016
“Gde ćemo večeras?” “Ne znam, meni svejedno! Gde bi ti?” “Pa, i meni je svejedno!” Ovaj sajt rešava vaše muke dobrog izlaska. Kako? Pa, tako što vam ponude gde je večeras najbolja zabava. Sajt pod nazivom “ Where the Fuck Should I Go… »

7 aplikacija uz pomoć kojih ćete stvoriti zdrave navike

Nova energija 16.07.2016
Tehnologija može da vam pomogne da promenite vaše navike. Fizička aktivnost, brojanje kalorija, zdrava ishrana… postoje različite aplikacije koje će vas podsetiti i motivisati da vodite zdraviji način života. Evo, nekih od njih. Runkeeper Ovo… »

Optimisti žive duže!

Nova energija 16.07.2016
Neka vam ovo bude na umu sledeći put kada se iznervirate. Da li se optimizam može naučiti? Pitanje na koje odgovaramo danas! Najpre da saznamo koji su benefiti optimista: – lakše rešavaju probleme i zadatke – omiljeni su u društvu – lako… »

Periscope i FB live pomogli u dokumentovanju pokušaja vojnog udara u Turskoj

Nova energija 16.07.2016
Noćas se u Turskoj odvijao pokušaj vojnog udara, a o tokom noći teško je bilo doći do pravih informacija šta se zaista dešavalo. Na društvenim mrežama prvo se spekulisalo o terorističkom napadu, a nešto kasnije o tome da je u pitanju državni… »